Χάος στους δρόμους λόγω της απεργίας στα μέσα μεταφοράς

Απροσπέλαστο το κέντρο – Κλειστές για την κυκλοφορία των οχημάτων: Αμαλίας, Πανεπιστημίου, Βασιλίσσης Σοφίας από Σέκερη – Δείτε σε χάρτη πού θα συναντήσετε κίνηση και μποτιλιάρισμα – Ποια διαδρομή πρέπει να αποφύγετε

Η 24ωρη απεργία σε Μετρό, ΗΣΑΠ, τρόλεϊ και Τραμ έχει προκαλέσει από νωρίς το πρωί πολλή αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας. Κατεχάκη, Συγγρού, Πειραιώς, λεωφόρος Ηλιουπόλεως και λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου είναι αυτή την ώρα δρόμοι απροσπέλαστοι.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, κλειστές για την κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω συγκέντρωσης, παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα οι: Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας, οδός Πανεπιστημίου και λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας από Σέκερη.

kinisidromoi-apergiammm-kinsi-botiliarisma

Ειδικότερα,

Κίνηση καταγράφεται από νωρίς σήμερα το πρωί  επί της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία, λίγο πριν το ύψος στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μποτιλιαρισμένη είναι από νωρίς το πρωί και μέχρι αυτή την ώρα η λεωφόρος Κηφισίας, στο ρεύμα προς Άθήνα, στη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη, ενώ άκρως αυξημένη κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί και επί της Καλλιρόης και της λεωφόρου Ηλιουπόλεως.

Καθυστερήσεις καταγράφονται και επί της λεωφόρου  Κατεχάκη στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ανοδικό ρεύμα της Συγγρού, από Συγγρού – ΦΙΞ και στην άνοδο της Πειραιώς από Πέτρου Ράλλη έως Δελιγιώργη.

Κίνηση και μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στη λεωφόρο Μεσογείων, στη συμβολή της με την Κατεχάκη.

ΠΗΓΗ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: www.protothema.gr
Facebook Comments