Υδροδότηση Παραλίας Βαρνάβα

Η περιοχή της παραλίας Βαρνάβα από τον Αύγουστο του 2020 υδροδοτείται από το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ. Η υδροδότηση από το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ επιτεύχθηκε ύστερα από έργο αναβάθμισης που έγινε από τον Δήμο με σκοπό την αύξηση επάρκειας, την αύξηση πίεσης, τη διακοπή υδροδότησης από πηγή της περιοχής και τη σύνδεση με το κεντρικό δίκτυο της Κοινότητας Βαρνάβα.

Ως εκ τούτου οι όποιες ανακοινώσεις-αναρτήσεις έγιναν τις τελευταίες ημέρες από δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης είναι ανακριβείς. Παραπληροφορούν και προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις χάριν εφήμερης δημοσιότητας για ένα τόσο σημαντικό για τη δημόσια υγεία αγαθό όπως το νερό. Ευτυχώς η μικρή απήχηση τους, δείχνει πως ο κόσμος γνωρίζει την αλήθεια.

Και η αλήθεια είναι πως η περιοχή της παραλίας Βαρνάβα για τουλάχιστον σαράντα χρόνια πίσω υδροδοτούνταν από νερό πηγής, μια παθογένεια που διορθώθηκε ύστερα από την συνεργασία του προέδρου της Κοινότητας Βαρνάβα με τη τωρινή Δημοτική Αρχή.

Καλό θα ήταν πριν κάνετε τις όποιες με ερωτηματικό αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εφόσον πραγματικά θέλετε να μάθετε την πλήρη αλήθεια και για να μην εκτίθεστε, να ρωτάτε την αρμόδια υπηρεσία του δήμου μας ώστε να λαμβάνετε τεκμηριωμένες απαντήσεις από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Σας ενημερώνουμε λοιπόν, καταφατικά χωρίς ερωτηματικά, πως ο αγωγός που αναφέρεστε είναι ο παλιός αγωγός που υδροδοτούσε την περιοχή της παραλίας Βαρνάβα από την πηγή ο οποίος είναι ταπωμένος και δεν συνδέεται με το κεντρικό δίκτυο υδροδότησης.

Facebook Comments