Απόκτηση χώρου για την διάνοιξη της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου

unnamed-1Ανοίγει ο δρόμος για να… ανοίξει ο δρόμος της Ελευθερίου Βενιζέλου και να δοθεί λύση σε ένα από τα χρόνια προβλήματα του Ηρακλείου Αττικής. Ο Δήμος προχωρά στην αποζημίωση των ιδιοκτησιών που βρίσκονται στο ανοδικό κομμάτι της Ελ. Βενιζέλου – ανάμεσα στις οδούς Χαρ. Τρικούπη και Μεγ. Κωνσταντίνου, μετά το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα – προκειμένου να μπορέσει να διανοίξει και να ενοποιήσει την οδό, μετατρέποντάς την σε ένα λειτουργικό και ασφαλή αστικό δρόμο.

Για χρόνια τώρα, η Ελ. Βενιζέλου (συνέχεια της οδού Κουντουριώτου), από δύο ρεύματα που έχει στην διάθεσή της κατά το μεγαλύτερο μήκος της, στο συγκεκριμένο σημείο «μποτιλιάρει» σε ένα ρεύμα – με ό,τι αυτό σημαίνει για την ασφάλεια της κυκλοφορίας – ακριβώς γιατί ο Δήμος δεν μπορούσε να βρει λύση στο πρόβλημα.

«Η νέα δημοτική αρχή, όμως, λύνει ακόμα ένα «γόρδιο δεσμό» της πόλης. Αποκτά τον χώρο που χρειάζεται για να διανοιχτεί ο δρόμο και έτσι, σύντομα, μια από τις πιο κομβικές οδούς του Ηρακλείου θα αποκτήσει τη μορφή που πρέπει», σχολιάζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Δημητρόπουλος.

Facebook Comments