Απίστευτο…ανακοίνωσαν τη λύση συνεργασίας με τον Στ. Μάγο μέσω facebook

Απίστευτο κι όμως αληθινό στη Ρόδο.

Οι διοικούντες του αθλητικού συλλόγου ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ ανακοίνωσαν μέσω facebook τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή Σταμάτη Μάγο.

Να επισημάνουμε ότι ο Σταμάτης Μάγος παλαιός πρωταθλητής χαίρει εκτίμησης του κόσμου του στίβου καθώς  ξεχώριζε και για το ήθος του.

Είναι άξιον απορίας γιατί το σωματείο επέλεξε αυτόν τον τρόπο ανακοίνωσης.

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή του Σταμάτη Μάγου αλλά και της απάντησης του σωματείου.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Η διάφανη αθλητική πορεία στους στίβους και ιδιαίτερα το πέρασμά μου από την Εθνική ομάδα, με δίδαξε να αγωνίζομαι. Αγάπησα και αγαπάω το νησί που μεγάλωσα, τη Ρόδο, και θέλοντας να συνεχίσω να προσφέρω τις γνώσεις μου ως προπονητής στα νέα παιδιά, έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου.
Μετά από έξι ολόκληρα χρόνια συνεχούς και απαράμιλλης προσπάθειας, έφτασα στο σημείο να διαφωνήσω με τη διοίκηση, υπερασπιζόμενος πάντα όλους τους αθλητές αλλά και τους προπονητές-συνεργάτες που προσπάθησαν, έθεταν στόχους και έκαναν όνειρα. Πάντα ήμουν δίπλα τους με τη σωστή καθοδήγηση και συνεργασία, πετύχαμε πολλά. Καταφέραμε όλοι μαζί να οδηγήσουμε το σύλλογό μας, ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ, στις πρώτες θέσεις της Πανελλήνιας κατάταξης.
Η ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας, ύστερα από την διαφωνία μου με τους διοικούντες, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και ιδιαίτερα στην σελίδα ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ, με προβλημάτισε ΑΡΝΗΤΙΚΑ!!!!
Είμαι, ήμουν και θα είμαι παρών στις επάλξεις και θα συνεχίσω να προσφέρω τις γνώσεις μου σε όποιο παιδί-αθλητή επιθυμεί να συνεχίσουμε αυτό που “βίαια” μας σταμάτησαν οι διοικούντες του συλλόγου.
Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς στους συνεργάτες-συναδέλφους προπονητές Τσαταλό K., Κουμεντή Φ., Παρδαλού Μ., Μιχαλάκη Φ. για την υπέροχη συνεργασία και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή πορεία.
Η διαδρομή των έξι χρόνων στον ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ, χάραξε την προπονητική μου πορεία. Υπήρξε μία διαδρομή γεμάτη νίκες, ήττες, χαρές, πίκρες μα πάνω απ’ όλα ήταν γεμάτη αγάπη από γονείς και παιδιά. Άλλωστε στη ζωή σημασία έχει να είσαι ευχαριστημένος από τον αγώνα σου.
Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ για το υπέροχο ταξίδι μας και υπόσχομαι να το συνεχίσουμε…. Θα επανέλθω σύντομα……
Με εκτίμηση,
Μάγος Σταμάτιος
Κ.Φ.Α-MSc προπονητικής
Πρώην αθλητής Εθνικής ομάδας

Η απάντηση του ΑΓΕΣ ΚΑΜΕΙΡΟΣ

Facebook Comments