Αναλύοντας όσα (δεν) λένε οι φίλοι μεταξύ τους στον Σπόρο

πρόσκλησηΟ συγγραφέας-Ψυχολόγος Δημήτρης Φλαμούρης Ph. D, σας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου με τίτλο “Ψυχο-λογικές σχέσεις”

unnamed

την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στις 19.00 στο βιβλιοπωλείο Σπόρος.
Για το βιβλίο θα μιλήσει εκτός από τον συγγραφέα
η Κωνσταντία Καπούλα,
Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας-Ψυχοθεραπεύτρια.
Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό πάνω σε ένα ευρύ φάσμα ψυχολογικών θεμάτων.

image001

Ο Δημήτρης Φλαμούρης γεννήθηκε το 1974 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Δράμα. Το 1996 αποφοίτησε από το Μαθηματικό τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές του στο Λονδίνο όπου απέκτησε μεταπτυχιακό και διδακτορικό τίτλο πάνω στα χρηματοοικονομικά μαθηματικά.

Εργάστηκε σε διεθνείς επενδυτικές τράπεζες στο Λονδίνο μέχρι το 2009 και σε εγχώρια χρηματιστηριακή εταιρεία από το 2010 έως το 2015. Από το 2014 διδάσκει και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κάνοντας μια αποφασιστική αλλαγή πορείας, το 2016 αποφοίτησε από τη σχολή ψυχολογίας του University of East London, όπου ειδικεύτηκε στον τομέα της Θετικής Ψυχολογίας. Πλέον, διοργανώνει βιωματικά σεμινάρια, αρθρογραφεί και διατηρεί το δικό του blog, συνδυάζοντας το μαθηματικό του υπόβαθρο με το χώρο της ψυχολογίας. Παράλληλα, ασχολείται με το κρασί και έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 65 χώρες συλλέγοντας εμπειρίες από όλα τα μέρη του πλανήτη.

 

 

 

 

Facebook Comments