“Βάλε στη διατροφή σου το ελληνικό πρωινό παρέα με το Make Your Way”

ΒΑΛΕ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΤΟΤο Make Your Way είναι ίσως ένα από τα ελάχιστα blog στα ελληνικά μέσα, το οποίο εμπνεύστηκε και δημιούργησε η 19χρονη Ελευθερία Κατσαφάρου, με σκοπό και στόχο να καλύψει ένα κενό που υπήρχε στο διαδίκτυο. Η γνωριμία και η προώθηση στο καταναλωτικό κοινό αμιγώς ελληνικών επιχειρήσεων οι οποίες παράγουν ποιοτικά προϊόντα με αγνά υλικά. Επιχειρήσεις οι οποίες δίνουν μάχες, όχι μόνο για να επιβιώσουν, αλλά και να κερδίσουν τον πόλεμο σε μια αγορά η οποία έχει κατακλυσθεί από εισαγόμενα, καθώς και αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα.

Στα πλαίσια αυτών των προσπαθειών το Make Your Way δημιούργησε μια εκδήλωση με θέμα “ Ελληνικό Πρωινό”. Όλοι γνωρίζουμε την αξία ενός πλούσιου σε θρεπτικά συστατικά πρωινού, το οποίο προσδίδει ενέργεια κι ευεξία ώστε ο ανθρώπινος οργανισμός να μπορεί ν ‘ανταπεξέρχεται τις προκλήσεις όλου του εικοσιτετράωρου.  Στο προσκλητήριο του Make Your Way γι’αυτή την εκδήλωση ανταποκρίθηκαν με χαρά συνεργαζόμενες με το blog επιχειρήσεις. Επιχειρήσεις οι οποίες παράγουν παραδοσιακά προϊόντα, εμπλουτισμένα με την φαντασία των παραγωγών τους δημιουργώντας γεύσεις οι οποίες προκαλούν νοσταλγία στους μεγαλύτερους και ευχάριστη έκπληξη στους νεότερους.

Σας καλούμε λοιπόν, να γνωρίσετε από κοντά τους παραγωγούς, να συνομιλήσετε μαζί τους, καθώς και να γευτείτε τις δημιουργίες τους ανακαλύπτοντας ίσως γεύσεις και αρώματα που είχατε λησμονήσει ή δεν είχατε ποτέ την τύχη να γνωρίσετε.

Η εκδήλωση φυσικά δεν θα μπορούσε να φιλοξενηθεί σ ‘έναν οποιονδήποτε χώρο. Το Make Your Way έψαξε και βρήκε ίσως τον πλέον κατάλληλο για να παρουσιάσει το δικό του “Ελληνικό Πρωινό”. Το πλέον ιστορικό καφενείο “Η Ωραία Ελλάς”, το οποίο παραχώρησε με μεγάλη ευχαρίστηση τον χώρο της για να στεγάσει την εκδήλωση, τους παραγωγούς και τους εκλεκτούς καλεσμένους.  

Η “Ωραία Ελλάς” βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 59, στο κέντρο της Αθήνας με εύκολη πρόσβαση από τους σταθμούς του Μετρό και ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 11π.μ έως 15μ.μ.

Οι παραγωγοί που συμμετέχουν: Herb House, Χρυσόμελο, Berryland, Voras Flavors, Οικογένεια Λουκάκου, Γλυκάκι-Παραδοσιακά Γεύσεις Οξυλίθου, Passion Honey, The Handmaker – Χειροποίητες Νοστιμιές, Terra Fyllida

Προσκληση Event

Χορηγός Επικοινωνίας: Likewoman.gr

Φωτογραφική Επιμέλεια Εκδήλωσης: Γιώργος Μασχαλίδης

Υπεύθυνη Διοργάνωσης/Blogger: Ελευθερία Κατσαφάρου

Ελληνικό Πρωινό

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Ώρα: 11 π.μ – 15μ.μ

Ωραία Ελλάς, Μητροπόλεως 59, Μοναστηράκι

Τα social media του blog:

Instagram: https://www.instagram.com/eleftheria.katsafarou/

Facebook: https://www.facebook.com/makeyourwaygr/

Facebook Comments