Το άψυχο σώμα του 30 χρονου βρέθηκε στις 5 το απόγευμα στο Βανάτο

Η ανθρώπινη ζωή που χάθηκε είναι το μεγαλύτερο κακό που έπαθε το νησί από την κακοκαιρία που το έπληξε από χθες το βράδυ.
Τον 30χρονο Γεώργιο Ζουπάνο από την Κυψέλη αναζητούσαν όλοι από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής που το αυτοκίνητό του βρέθηκε παρατημένο στο Βανάτο.
Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός κατά τις 5 σήμερα το απόγευμα και στην έρευνα για τον εντοπισμό του πήραν μέρος δυνάμεις της ΕΜΑΚ από την Πάτρα, η Πυροσβεστική υπηρεσία Ζακύνθου, η Αστυνομία και μπολίτες .
Από το πρωί σήμερα είχε σημάνει συναγερμός σε όλη τη Ζάκυνθο για να βρεθεί ο άνδρας αφού είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητό του αλλά όχι ο ίδιος και υπήρχε φόβος ότι μπορεί να τον παρέσυραν τα νερά της βροχής.
Το έργο του εντοπισμού του ήταν δύσκολο καθώς οι ομάδες διάσωσης υπό αντίξοες συνθήκες έψαχναν σε χαντάκια πλημμυρισμένα με νερό.
Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε στο χωριό Βανάτο καθώς εκεί βρέθηκε το άψυχο σώμα του.
ΠΗΓΗ:ermisnews.gr/