Τα ελαστικά YOKOHAMA γιορτάζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από την Chelsea

YOKOHAMA-UK-Warehouse-celebrationsΕυχάριστες στιγμές για την οικογένεια της  ΥΟΚΟΗΑΜΑ σε όλη την Ευρώπη, καθώς είναι η πρώτη φορά που  η ποδοσφαιρική ομάδα της  Chelsea, με την νίκη της  στο West Bromwich Albion,  κερδίζει τον τίτλο του πρωταθλητή  για τους “Μπλε”, έχοντας ως χορηγό την Ιαπωνική φίρμα ελαστικών. Με την ΥΟΚΟΗΑΜΑ  να είναι ο επίσημος χορηγός της Chelsea  επί δύο συναπτά έτη,  o Ιαπωνικός κατασκευαστής ελαστικών κατάφερε να  προσεγγίσει ένα ευρύ κοινό,  χάρη στην παγκόσμια απήχηση της Chelsea, καθώς συμμερίζονται και οι δύο αξίες που περιλαμβάνουν την απόδοση και την καινοτομία με μια στιβαρή  κουλτούρα επιτυχίας. Σε όλη την Ευρώπη, πολλοί από τους υπαλλήλους της ΥΟΚΟΗΑΜΑ, γιόρτασαν την κατάκτηση του τίτλου από την Chelsea, φορώντας  την χαρακτηριστική εμφάνιση και τα κασκόλ των “Μπλέ”.

Με στόχο την ενίσχυση της εταιρικής της εικόνας και την αναγνώριση του εμπορικού της σήματος σε παγκόσμια κλίμακα, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ προσβλέπει σε περαιτέρω ενδυνάμωση  του προφίλ της  τόσο σε Ευρωπαϊκό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σχεδιασμένη με το απόλυτο κριτήριο της υψηλής απόδοσης, η πλούσια γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957.

Facebook Comments