Συντονιστική σύσκεψη για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις

4fffa1c4643accf3fbc1f19f6f35f16d_3-800x545Σύσκεψη για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό κατά την χειμερινή περίοδο 2016-2017, πραγματοποιήθηκε τη  Δευτέρα 12/12/2016, στην έδρα της Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Στη σύσκεψη εξετάσθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στην ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων από χιονοπτώσεις και παγετό στο οδικό δίκτυο και κυρίως στους εθνικούς άξονες για την αποφυγή καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Κατά την σύσκεψη δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην συνεργασία των φορέων χειμερινής συντήρησης στην περίπτωση αντιμετώπισης προβλημάτων, τα οποία μπορεί να προκύψουν από χιονοπτώσεις και παγετό.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, της Περιφέρειας Αττικής, της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας καθώς και από τις εταιρείες Αττικές Διαδρομές Α.Ε., Εγνατία Οδός Α.Ε., Ολυμπία Οδός Λειτουργία Α.Ε., Μορέας Α.Ε., Νέα Οδός Α.Ε., Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.

 

 

Facebook Comments