Συνελήφθησαν 19 άτομα σε διαμέρισμα στην Κυψέλη για διενέργεια παράνομων παιγνίων και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Στους συλληφθέντες επιβλήθηκαν συνολικά διοικητικά πρόστιμα (8.400) ευρώ, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού

Εντοπίσθηκε, απογευματινές ώρες της 24-11-2020, από αστυνομικούς του Τ.Α. Κυψέλης με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε, διαμέρισμα στην Κυψέλη, εντός του οποίου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν δεκαεννέα (19) άτομα, μεταξύ των οποίων και η μισθώτρια του διαμερίσματος και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της Νομοθεσίας περί παιγνίων και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Εντός του διαμερίσματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) τραπέζια με επικάλυψη τσόχας, (25) τράπουλες και το χρηματικό ποσό των (690) ευρώ.

Επιπρόσθετα, σε βάρος των συλληφθέντων επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ διότι στερούντο βεβαίωσης μετακίνησης, ενώ στην μισθώτρια του διαμερίσματος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (3.000) ευρώ, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

Facebook Comments