Στους Τελικούς Τριών Διαφορετικών Θεσμών το Νέο Citroen C3

Copyright William Crozes @ Continental Produtions

Το νέο Citroen C3, ήρθε στη χώρα μας, και ήδη διεκδικεί, με πολύ καλές πιθανότητες,  τον τίτλο του καλύτερου αυτοκινήτου του 2017, όχι σε έναν, ούτε σε δύο αλλά σε τρείς διαφορετικούς θεσμούς.

To νέο Citroen C3, το οποίο λανσάρει επαναστατικές τεχνολογικές καινοτομίες, νέους κώδικες σχεδίασης με πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης, δυναμικούς και οικονομικούς κινητήρες και την απαράμιλλη άνεση Citroen, είναι το μοναδικό αυτοκίνητο έχει ήδη προκριθεί στους τελικούς  τριών, ιδιαίτερα σημαντικών θεσμών, εκ των οποίων οι δύο είναι ευρωπαϊκοί.

Πιο συγκεκριμένα το νέο Citroen C3 έχει προκριθεί στην τελική επτάδα για τον Θεσμό του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς για το 2017. Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει στις 6 Μαρτίου 2017, μία ημέρα πριν την πρώτη Press Day του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης.

 

Ο δεύτερος Θεσμός είναι ο επίσης Ευρωπαϊκός Θεσμός του Autobest 2017, όπου το νέο Citroen C3 έχει προκριθεί στην τελική πεντάδα. Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου 2016, ενώ η απονομή θα λάβει χώρα το Φεβρουάριο του 2017.

 

Και ο τρίτος θεσμός, στον οποίο το νέο Citroen C3 έχει προκριθεί στην τελική δεκάδα, είναι  το Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2017, όπου την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου θα αναδειχθεί ο τελικός νικητής.

Facebook Comments