Στη φυλακή ο θείος που κατηγορείται για το βιασμό του ανιψιού του

aselgeia33Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 59χρονος θείος ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τον 10χρονο ανιψιό του.

Μάλιστα, συγγενικό του πρόσωπο κατέρρευσε στα δικαστήρια και κλήθηκε ασθενοφόρο για τη μεταφορά του  στο νοσοκομείο ενώ στην απολογία του ο κατηγορουμένος δεν δέχτηκε καμία από τις κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας ο 59χρονος οδηγήθηκε με αλεξίσφαιρο γιλέκο στα Δικαστήρια, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ο φερόμενος δράστης οδηγήθηκε στα Δικαστήρια για να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν και συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν ανατριχιαστικά στοιχεία για τη συστηματική σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού.

ΠΗΓΗ:www.neakriti.gr

Facebook Comments