Σοβαρές υλικές ζημιές στον Δήμο Γαλατσίου από το πρωτοφανές καιρικό φαινόμενο

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Γαλατσίου:
Το πρωτοφανές καιρικό φαινόμενο που αντιμετώπισε η Αττική τα ξημερώματα της Τρίτης 13 Οκτωβρίου 2020 είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές καταστροφές και στον Δήμο Γαλατσίου, χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.
Ειδικότερα, στο Γαλάτσι είχαμε πολλές υλικές ζημιές σε διάφορα σημεία της πόλης, τόσο σε σπίτια, όσο και σε αυτοκίνητα, καθώς και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο και 10ο Νηπιαγωγείο, στα οποία οι ζημιές σημειώθηκαν κυρίως στον περιβάλλοντα χώρο.
Από νωρίς το πρωί συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου βρίσκονται σε όλες τις γωνιές της πόλης για να αποκαταστήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τις ζημιές που έχουν προκληθεί.
Από τη σφοδρότητα της βροχόπτωσης και του αέρα έχει υποστεί σοβαρές ζημιές το Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο (ΠΑΛΑΙ), καθώς ο άνεμος ήταν τόσο σαρωτικός που δυστυχώς ξηλώθηκε ένα κομμάτι της σκεπής.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος με τα συνεργεία του Δήμου, συνοδευόμενος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ.), κ. Στέφανο Βλαστό και το τεχνικό επιτελείο της ΕΤ.Α.Δ, συναντήθηκαν στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο (ΠΑΛΑΙ) για να συζητήσουν το άμεσο σχέδιο αποκατάστασης του.
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου  Γιώργος Μαρκόπουλος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου, της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, οι οποίοι απέδειξαν για ακόμα μια φορά πως όταν καλεί το καθήκον, δεν υπάρχουν ωράρια, δεν υπάρχουν δυσκολίες παρά μόνο αλληλεγγύη!
Facebook Comments