Πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων Δήμου Ηρακλείου Αττικής

unnamedΟ Δήμος Ηρακλείου Αττικής βάζει τα γιορτινά του και μας καλεί να περάσουμε όλοι μαζί «Χριστούγεννα στην πόλη μας», αφήνοντας στην άκρη έγνοιες και προβλήματα, με μηνύματα αλληλεγγύης και αγάπης.

Η αρχή γίνεται με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 19.30, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, υπό τους ροκ ήχους της συναυλίας των Λάκη Παπαδόπουλου και Γιάννη Γιοκαρίνη. Την ίδια ημέρα, συμμετέχοντας στον τηλεμαραθώνιο της UNICEF, που φέτος είναι αφιερωμένος στην εξάλειψη της παιδικής φτώχειας, ο Δήμος θα φιλοξενήσει τον «κουμπαρά» της δράσης για να μπορούν – όσοι μπορούν – να προσφέρουν για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των ημερών συμπληρώνουν ακόμα δύο συναυλίες με: τους Αλχημιστές στις 26 Δεκεμβρίου ώρα 20.00 και τους C-Real, παρέα με την Τάνια Κικίδη, στις 30 Δεκεμβρίου ώρα 20.00, αμφότερες στο θεατράκι της κεντρικής πλατείας της πόλης.

Όμως Χριστούγεννα χωρίς παιδικά χαμόγελα δεν νοούνται και έτσι, από τις 22 Δεκεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου της νέας χρονιάς, στην κεντρική πλατεία στήνεται το Χωρίου του Άγιου Βασίλη με καθημερινό πρόγραμμα (πρωί και απόγευμα) και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Φυσικά, η είσοδος για όλες τις προγραμματισμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου είναι ελεύθερη.

«Και αυτά τα Χριστούγεννα δεν θέλουμε να μείνει κανένας μόνος του. Όλοι μαζί ας γιορτάσουμε στο σπίτι μας, στην πόλη μας και ας δείξουμε ότι στα δύσκολα παραμένουμε ενωμένοι, μένουμε αγαπημένοι», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

 

 

Facebook Comments