Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στην Ανθήλη & στον Λογγό Φθιώτιδας

erga-1-640x437
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στην περιοχή του Λογγού Φθιώτιδας, με στόχο την εκτέλεση εργασιών για τη συντήρηση ελαστομεταλλικών αρμών οδικής γέφυρας.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 14 έως και την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, στο 165ο χλμ., θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α), στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Ανθήλης για της ανάγκες  συντήρησης οδικής γέφυρας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Ανθήλης, από τις 14 έως τις 28 Σεπτεμβρίου, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης οδικής γέφυρας.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 14 έως τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και από το 206,4ο έως το 207,1ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύει αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από τη δεξιά λωρίδα.

Τέλος, από τη Δευτέρα 21 έως τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και από το 205,8ο έως το 207,1ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά από την αριστερή λωρίδα.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

 

Facebook Comments