Κώστας Γκαβογιάννης: “Αποκατάσταση της… αποκατάστασης”

Γράφει ο Κώστας Γκαβογιάννης

Αποκατάσταση της… αποκατάστασης

Η περιβόητη οδός Ολύμπου. Ξέρετε, αυτή που θα ξηλώσει και θα κατασκευάσει απ’ την αρχή η Περιφέρεια Θεσσαλίας για να ολοκληρώσει το νότιο Περιφερειακό της πόλης.

 Σ’ αυτό το δρόμο ο Δήμαρχος Καρδίτσας έκανε τα “εγκαίνια” τον απευθείας αναθέσεων. Παρόλο που ήξερε ότι θα ξηλωθεί πήγε πριν λίγους μήνες και τον… ασφαλτόστρωσε, λέγοντας πως τον αποκαθιστά. Πρόβα τζενεράλε των απευθείας αναθέσεων έκανε και πάνω στο δίμηνο από την… αποκατάσταση εμφανίστηκαν οι λακκούβες.

Τώρα έπεσαν και τα… μπαλώματα! Με λίγα λόγια η Ολύμπου λίγους μήνες μετά την περιβόητη αποκατάσταση του Δημάρχου επανήλθε στην κατάσταση πού ήταν πριν από αυτή. Πεταμένα λεφτά Δήμαρχε! Πέρα από ανεπαρκής και σπάταλος!

Έτσι θέλει να κάνει και με τους δρόμους της πόλης. Να ρίξει λίγη πίσσα πάνω απ’ το οδόστρωμα για να μαυρίσουν και να λέει ότι τους έφτιαξε!

Έγραψα ότι δεν έχει την ικανότητα, ούτε και τη διάθεση να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του Δήμου και όταν διαχειρίζεται κάτι έχει στόχο. Ορίστε ο στόχος του, απευθείας αναθέσεις με δήθεν έργα για “στάχτη στα μάτια του κόσμου”. Αυτό κάνει όταν δεν οικειοποιείται έργα προκατόχων του.

Μετά τις “ασφαλτοστρώσεις” των δρόμων της πόλης θα αρχίσουν τα μπαλώματα, αλλά σιγά μην τον νοιάζει. Μήπως θα ξαναείναι Δήμαρχος; Εξάλλου το σκοπό του θα τον έχει πετύχει.

Περάστε μια βόλτα απ την Ολύμπου και θα ξέρετε πως θα είναι οι δρόμοι της πόλης λίγους μήνες μετά την… αποκατάσταση που σχεδιάζει ο Δήμαρχος.

Κώστας Γκαβογιάννης
Δημοτικός Σύμβουλος Καρδίτσας

Επικεφαλής του Συνδυασμού “Καρδίτσα από την Αρχή”

 

Facebook Comments