Κώστας Γκαβογιάννης:Να δεις πόσες καταιγίδες έρχονται για σένα και την παρέα σου

Γράφει ο Κώστας Γκαβογιάννης

Μήνυμα

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η συζήτηση αρκετές φορές παρεκτράπηκε και κατά την προσωπική μου άποψη υποβίβασε το κύρος του θεσμικού αυτού οργάνου. Όποιο κύρος μπορεί να έχει τη στιγμή που η συζήτηση καθορίζεται από έναν τύπο, που όταν δεν ασχολείται με ξόρκια, αρέσκεται στο να βρίζει δημόσια τους επικριτές του, χρησιμοποιώντας αργκό που δεν ταιριάζει ούτε σε λιμενεργάτες.

Όσο κύρος μπορεί να έχει όταν ο Δήμαρχος αντί να ενδιαφέρεται και να ασχολείται για τα προβλήματα της πόλης, χαρακτηρίζει συκοφάντες όσους του ασκούν κριτική. Έστω και υπερβολική.

Δυστυχώς σε τέτοιους έχει αφεθεί η διαχείριση της τύχης του Δήμου. Σε ανθρώπους που η μόνη τους ικανότητα είναι ο ξύλινος συνδικαλιστικός λόγος και η μόνη τους χρησιμότητα είναι να μεθοδεύουν… αθωώσεις.

Όλα στην ώρα τους όμως Δήμαρχε και αν θεωρείς κι εμένα συκοφάντη (όπως είπες για τον κ. Ξηλωμένο απαντώντας στην κριτική του) μπορείς να με χαρακτηρίσεις έτσι μέχρι να πάρω εγώ το λόγο Να ξέρεις όμως ότι θα μιλήσω όταν κρίνω εγώ. Και τότε όπως λέει κι η παροιμία  “κάθε κατεργάρης στον πάγκο του”.

Δεν υπερασπίζομαι κανέναν με τα λεγόμενά μου. Απλώς θλίβομαι που έντεχνα παραγκωνίζονται οι ανάγκες του Δήμου και ο Δήμαρχος στρέφει τη συζήτηση οπουδήποτε αλλού, ακόμα και στο ποσοστό που πήρε στις εκλογές.

Να μιλήσουμε και γι’ αυτό.

Από τότε άλλαξαν πολλά πράγματα. Πρώτον οι δημότες σε γνωρίζουν πλέον, γνωρίζουν την ανικανότητά σου να διαχειριστείς τα του Δήμου και τους στόχους που έθεσες σε ότι διαχειρίζεσαι. Δεύτερον ήδη θα έχεις αντιληφθεί ότι σου γυρνάει την πλάτη ακόμα κι ο υπουργός που σε στήριξε με μανία. Είδε το λάθος του και το πόσο επιζήμιο έχει εξελιχθεί για το Δήμο και πράττοντας σωστά, αλλάζει ρότα.

Τρίτον είμαι κι εγώ. Θυμάσαι τι σου είχα πει την επόμενη των εκλογών; Να στο θυμίσω εγώ.

Σου είχα πει επακριβώς: “Με την εκλογή σου νόμισες πως τελείωσαν όλα. Ίσα ίσα τώρα αρχίζουν”

Εσύ έφερες την πλημμύρα και κατέστρεψες μια πόλη.

 Να δεις πόσες καταιγίδες έρχονται για σένα και την παρέα σου.

Κώστας Γκαβογιάννης
Δημοτικός Σύμβουλος Καρδίτσας

Επικεφαλής του Συνδυασμού “Καρδίτσα από την Αρχή”

Facebook Comments