Κομψά αξεσουάρ για τους φίλους της MINI: Η MINI Lifestyle Collection 2021

Το μοναδικό στυλ της Βρετανικής πολυτελούς μάρκας δεν εντυπωσιάζει μόνο στο δρόμο. Τα προϊόντα της MINI Lifestyle Collection 2021 αποπνέουν τη χαρά της ζωής, εμπλουτίζοντας με νότες πολυτέλειας και καλαισθησίας και άλλες πτυχές της καθημερινότητάς σας. Καθαρή και απέριττη αισθητική, έξυπνες λεπτομέρειες, υψηλή ποιότητα κατασκευής, και υλικά που επιλέγονται με κριτήριο τη βιωσιμότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τους. Η MINI Lifestyle Collection 2021 περιλαμβάνει είδη ένδυσης για τους μεγάλους και μικρούς φίλους της MINI, τσάντες και αξεσουάρ, πρακτικά είδη για καθημερινές δραστηριότητες καθώς και προϊόντα για παιδιά.

Όπως πάντα, υπάρχει μία ευρεία γκάμα προϊόντων που κατασκευάζονται με φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες ή από ανακυκλωμένα υλικά. Η διαχρονική σχεδίαση και η ανθεκτική ποιότητα των προϊόντων βασίζονται επίσης στην αρχή της βιωσιμότητας. Η οπτική τους ταυτότητα ορίζεται μέσα από φρέσκα χρώματα και ένα νέο, εντυπωσιακό θέμα σχεδίασης. Χαρακτηριστικά των σύγχρονων μοντέλων MINI μεταφέρονται στα προϊόντα της MINI Lifestyle Collection 2021. Μεταξύ αυτών είναι η απόχρωση Island Blue, το Energetic Yellow του MINI Electric και, πάνω απ’ όλα, μία δυναμική χρωματική διαβάθμιση  που είναι εμπνευσμένη από τη νέα οροφή Multitone Roof των μοντέλων MINI.

Νέα είδη ένδυσης: οργανικό βαμβάκι, φρέσκα χρώματα, αναγνωρίσιμη σχεδίαση MINI .
Φρέσκα χρώματα και μία καθαρή, μοναδική σχεδίαση αντιπροσωπεύουν το αυθεντικό στυλ της μάρκας και χαρακτηρίζουν τα νέα είδη ένδυσης της MINI Lifestyle Collection 2021, ενώ αναδεικνύονται με τη χρωματική διαβάθμιση που είναι εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία οροφής του 3θυρου και του 5θυρου MINI. Με τα MINI Wordmark Gradient T  Shirt Women (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 31,00€) και τα MINI Wing Logo Gradient T  Shirt Men  s (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 31,00€), οι χρωματικοί συνδυασμοί Island/Black και Grey/Energetic Yellow αναδεικνύονται στο μέγιστο βαθμό. Νέα στη γκάμα είναι επίσης τα MINI 3 D Stripes Wing Logo T  Shirt Women (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 31,00€) και τα MINI 3 D Stripes Wing Logo T  Shirt Men (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 31,00€) με ένα εντυπωσιακό 3D μοτίβο λωρίδων στο στήθος.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση είναι εφικτή και σε μικρές διαστάσεις: αυτό επιβεβαιώνεται, για παράδειγμα, στο νέο MINI 3 D Car Sweatshirt Kids (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 42,00€), με ένα εντυπωσιακό μοτίβο αυτοκινήτου που αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη γωνία που το κοιτάζεις. Όλα τα T-shirts και τα φούτερ της MINI Lifestyle Collection 2021 φτιάχνονται από 100% οργανικό βαμβάκι με προστασία UV και κατασκευάζονται στην Πορτογαλία. Με μαλακή ζέρσεϊ ποιότητα και άνετη εφαρμογή, διασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης.

Άλλα νέα προϊόντα της MINI Lifestyle Collection 2021 είναι τα MINI Lined Jacket Women (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 141,00€) και τα MINI Lined Jackets Men (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 141,01€). Αυτά τα πρακτικά μπουφάν για τον άνδρα και τη γυναίκα έχουν ευρεία εφαρμογή και χαρίζουν ξεχωριστό στυλ. Και καθώς φέρουν ελαφριά επένδυση, παρέχουν προστασία σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Το εξωτερικό υλικό τους δεν τσαλακώνει, επομένως, επανέρχονται αμέσως στο κανονικό τους σχήμα ακόμα και αν έχουν μείνει για πολλές ώρες μέσα σε αποσκευές.

Στιλάτα και χαρούμενα: Νέα προϊόντα για παιδιά.
Τα στιλάτα προϊόντα για τους μικρούς φίλους της μάρκας, ήταν ανέκαθεν αναπόσπαστο στοιχείο της κάθε MINI Lifestyle Collection. Νέο στην τρέχουσα γκάμα είναι το MINI Bibs Gift Set (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 38,00€). Το ελκυστικό σετ δώρου αποτελείται από τρεις σαλιάρες με διαφορετικά χρώματα, και με το δικό της σχέδιο η κάθε μία. Το αξιαγάπητο bulldog και τα μοτίβα των αυτοκινήτων δεν χάνουν ούτε στιγμή τη γοητεία MINI, ακόμα και όταν έχουν λεκέδες από χυμό ή γάλα.

Ένα εντυπωσιακό σχέδιο πλέγματος κοσμεί τις τελευταίες εκδόσεις των καπέλων της MINI που προστατεύουν από τον ήλιο. Για πρώτη φορά, η MINI Lifestyle Collection 2021 περιλαμβάνει καπέλο για παιδιά: το MINI Mesh Kids Cap (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 18,00€).

 

Συνδυασμός στυλ και βιωσιμότητας: Νέα αξεσουάρ.

Προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και υψηλή ποιότητα κατασκευής διασφαλίζουν ότι τα αξεσουάρ της MINI Lifestyle Collection 2021 προσφέρουν διαχρονική απόλαυση με σεβασμό προς το περιβάλλον. Ανακυκλωμένο πλαστικό, πορσελάνη και χαρτί από πέτρα (stone paper) είναι κάποια από τα υλικά που συμβάλλουν στην αντοχή των προϊόντων. Οι χρωματικοί συνδυασμοί και τα σχέδια δημιουργούν φρέσκιες πινελιές.

Στην τελευταία έκδοσή τους, για παράδειγμα, οι ομπρέλες της MINI Lifestyle Collection 2021 συνδυάζουν υψηλή αισθητική με αποδεδειγμένη βιωσιμότητα. Τόσο η αναδιπλούμενη ομπρέλα MINI Gradient Foldable Umbrella (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 38,00€) όσο και η ομπρέλα τύπου μπαστούνι MINI Gradient Walking Stick Umbrella (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 38,00€) έχουν κάλυμμα από 100% ανακυκλωμένο PET. Η χρωματική διαβάθμιση όλων των νέων ομπρελών από Island ή Energetic Yellow σε λευκό δημιουργεί μία πραγματική χαρούμενη νότα όταν ο καιρός είναι μελαγχολικός.

Η υπεύθυνη επιλογή υλικών και μία νέα σχεδίαση συνδυάζονται στο σημειωματάριο MINI Gradient Notebook (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 16,00€). Οι σελίδες του κατασκευάζονται από χαρτί από πέτρα (stone paper), το οποίο παράγεται από κονιορτοποιημένο ασβεστόλιθο. Αυτή η πρώτη ύλη υπάρχει ως εξορυκτικό απόβλητο στα λατομεία σε σχεδόν ανεξάντλητες ποσότητες. Το stone paper μπορεί επίσης να παράγεται με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον: χωρίς ίνες ξύλου και νερό και με σημαντικά λιγότερες απαιτήσεις ενέργειας συγκριτικά με την παραγωγή χαρτιού. Αξιοσημείωτο στοιχείο στο νέο σημειωματάριο με ελαστικό ιμάντα και μαλακό εξώφυλλο είναι η χρωματική διαβάθμιση που δημιουργείται στις εσωτερικές σελίδες – προαιρετικά σε Island ή Energetic Yellow.

Άλλα νέα στοιχεία της MINI Lifestyle Collection 2021 είναι το MINI Signet Lanyard (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 10,00€) με πλεκτό μοτίβο για πρώτη φορά και το MINI Gradient Cup (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 13,00€), που διατίθεται σε δύο χρωματικές εκδόσεις. Το εξωτερικό του ποτηριού φέρει χρωματική διαβάθμιση σε Island ή Energetic Yellow. Επιπλέον, επειδή στοιβάζονται εύκολα, μεταφέρουν στην κουζίνα την τυπική φιλοσοφία της έξυπνης χώρου της ΜΙΝΙ. Νέα στη γκάμα είναι και τα μπρελόκ MINI Wing Logo Enamel Keyring (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 21,00€) και MINI Wordmark Enamel Keyring (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 21,00€). Αυτά συνδυάζουν δέρμα και σμάλτο με ένα χρωματιστό κρίκο κλειδιών.

Το μαξιλάρι ταξιδιού MINI Travel Pillow (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 21,00€), που προσφέρεται για πρώτη φορά, είναι ένα πρακτικό αξεσουάρ, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση και όχι μόνο στα μακρινά ταξίδια. Το φουσκωτό μαξιλάρι αποθηκεύεται εύκολα και έχει κάλυμμα που πλένεται από μαλακό ζέρσεϊ.

 

Τσάντες και βαλίτσες νέας σχεδίασης, κατασκευασμένες από βιώσιμο υλικό.
Με τη φρέσκια χρωματική φιλοσοφία τους, οι νέες τσάντες της MINI Lifestyle Collection 2021 χαρίζουν κομψές πινελιές στην καθημερινότητα, όταν πηγαίνετε για ψώνια ή σε μικρές διαδρομές. Η εντυπωσιακή χρωματική διαβάθμιση στις εκδόσεις Island ή Energetic Yellow χαρακτηρίζει την εμφάνιση των MINI Gradient Wallet (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 42,00€), MINI Small Gradient Pouch (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 21,00€), MINI Gradient Shopper (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 31,00 €) και MINI Gradient Duffle Bag (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 81,00€). Τα πορτοφόλια και οι τσάντες κατασκευάζονται από αδιάβροχο καραβόπανο και φέρουν ελαστικό λογότυπο MINI σε κοντράστ απόχρωση.

Εναλλακτικά, πέραν της σκληρής βαλίτσας, μία οικολογική μαλακή βαλίτσα περιλαμβάνεται τώρα στην MINI Lifestyle Collection 2021 – MINI Contrast Zipper Soft Luggage (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 173,00€). Όπως ο ταξιδιωτικός σάκος MINI Contrast Zipper Traveller Bag (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 130,00€), η ευέλικτη μαλακή βαλίτσα με ροδάκια, κατασκευάζεται από ανακυκλωμένο PET. Η μαύρη βαλίτσα ανοίγει και κλείνει με ένα εντυπωσιακό φερμουάρ σε αντίθετα χρώματα – λευκό και ζωηρό κίτρινο.

Όλα τα προϊόντα της MINI Lifestyle Collection 2021 διατίθενται από το Επίσημο Δίκτυο ΜΙΝΙ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ:

 

https://www.mini.com.gr/content/dam/MINI/marketCSREG/mini_com_gr/ecatalogues/lifestyle/MINI_Lifestyle_Collection_2021.pdf.asset.1619186366919.pdf

 

*Oι προτεινόμενες τιμές λιανικής περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

 

Facebook Comments