Η Massey Ferguson εγκαινιάζει μία νέα εποχή με τους πρακτικούς, αξιόπιστους και διασυνδεδεμένους γεωργικούς ελκυστήρες της Σειράς MF 8S

0
158

Η Massey Ferguson, παγκόσμιο brand της AGCO (NYSE:AGCO), με υπερηφάνεια ανακοινώνει το λανσάρισμα της νέας σειράς γεωργικών ελκυστήρων MF 8S που εγκαινιάζει μία νέα εποχή πρακτικών και αξιόπιστων τρακτέρ, προσφέροντας νέα επίπεδα άνεσης κα απόδοσης για πλήρως συνδεδεμένες, έξυπνες και βιώσιμες γεωργικές εργασίες.

Σχεδιασμένη από αγρότες για τους αγρότες, και μετά από επτά χρόνια δοκιμών σε όλο τον κόσμο και εκτενείς συζητήσεις με πελάτες, η Σειρά MF 8S προσφέρει αυτό ακριβώς που επιθυμούν οι χειριστές. Διαθέτει εξοπλισμό κορυφαίου επιπέδου και ταυτόχρονα προσφέρει άριστη σχέση αξίας / τιμής ώστε οι πελάτες να πληρώνουν μόνο για τα όσα χρειάζονται.

«Το πρωτότυπο MF NEXT που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Agritechnica το 2019, γίνεται τώρα πραγματικότητα» δήλωσε ο Thierry Lhotte, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Massey Ferguson για την Ευρώπη & τη Μέση Ανατολή. Τον περασμένο Νοέμβριο γιορτάσαμε την 50ή επέτειο της προσγείωσης στη Σελήνη, όπου το ανέφικτο έγινε εφικτό. Τώρα ήρθε η ώρα για την υλοποίηση ενός ακόμα οράματος, αυτή τη φορά στη Γη. Δεν λανσάρουμε απλά έναν γεωργικό ελκυστήρα, σηματοδοτούμε παράλληλα μία νέα εποχή για τη μάρκα.»

Υπάρχουν 4 νέα μοντέλα τρακτέρ της σειράς MF 8S, τα οποία υιοθετούν τη μοναδική διάταξη καμπίνας/κινητήρα “ProtectU” και ένα επαναστατικό «νέο-ρετρό» ντιζάιν. Με ένα μεταξόνιο 3,05m προφέρουν μέγιστη ισχύ από 205hp έως 265hp, όλα, με επιπλέον 20 ίππους όταν γίνεται χρήση του EPM (Engine Power Management).

Την ίδια στιγμή, η Massey Ferguson λανσάρει νέα πρακτική, αρίθμηση. Ας πάρουμε για παράδειγμα το μοντέλο MF 8S.265: το 8 συμβολίζει τη Σειρά, το S αντίστοιχα το επίπεδο εξοπλισμού, ενώ τα τελευταία τρία ψηφία είναι η μέγιστη ιπποδύναμη.

Κάτι περισσότερο από ένα απλό τρακτέρ

Το λανσάρισμα της Σειράς MF 8S προαναγγέλλει μία εντελώς νέα εποχή για τη Massey Ferguson, που αναβαθμίζει την εμπειρία του χρήστη με συνδεδεμένες υπηρεσίες και έξυπνες τεχνολογίες για αγροτικές εργασίες.

Προκειμένου να ικανοποιήσει τη ζήτηση για σύγχρονες, βιώσιμες αγροτικές δραστηριότητες, η Massey Ferguson συνδυάζει προηγμένα μηχανήματα με μία ολοκληρωμένη γκάμα πλήρως συνδεδεμένων υπηρεσιών, που βοηθούν τους πελάτες να διαχειρίζονται τις επιχειρήσεις τους πιο αποδοτικά.

Facebook Comments