Η KUMHO TYRES κατέκτησε τη 2η θέση στο σύστημα αξιολόγησης Consumer Reports στην κατηγορία Ελαστικών All-Season για SUV και CUV

KUMHO KL33Τη 2η θέση κατέκτησε η KUMHO TYRES στο σύστημα αξιολόγησης Consumer Reports στην κατηγορία Ελαστικών All-Season για SUV. Το νέο ελαστικό Crugen Premium KL33 είναι ευρέως γνωστό για την αθόρυβη, άνετη, εξαιρετική οδική συμπεριφορά και άριστα χαρακτηριστικά premium ελαστικού all-season που προσφέρει σε μοντέλα SUV και CUV (Crossover Utility Vehicle).

Το Consumer Reports είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που συνεργάζεται με τους καταναλωτές για τη δημιουργία ενός πιο δίκαιου, ασφαλέστερου και πιο υγιούς κόσμου. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων δοκίμασε εκτενώς το Crugen Premium KL33 για ένα χρόνο και επιλεκτικά πρότεινε την KUMHO TYRES υποστηρίζοντας την επιλογή της λεπτομερή ανάλυση. Το Consumer Reports εκτίμησε αποκλειστικά τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής πέλματος του Crugen Premium και την άριστη πρόσφυση στο κρύο, χάρη στην προηγμένη γόμα του που έχει σχεδιαστεί για να αποδίδει και να παραμένει ελαστική σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Οι ειδικοί εκθείασαν την τεχνολογία μείωσης θορύβων της KUMHO TYRES, καθώς βελτιστοποιεί τις συχνότητες θορύβου για μείωση των θορύβων από το δρόμο και τους κραδασμούς.

«Τα τελευταία χρόνια, η δημοτικότητα των CUV έχει εκτοξευθεί στα ύψη» δήλωσε ο Harry Choi, CEO της KUMHO TYRES USA. «Η κατηγορία CUV είναι η ταχύτερα αυξανόμενη στην αγορά, καθώς συνδυάζει πολλά από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά των SUV με στοιχεία επιβατικού αυτοκινήτου. Το 2017, σύμφωνα με τα στοιχεία νέων ταξινομήσεων λιανικής μέχρι το Μάιο, τα οχήματα SUV & CUV συγκέντρωσαν το 48,01% στο σύνολο των νέων οχημάτων έναντι του 41,59% για τα sedan. Το ποσοστό αυτό έχει διπλασιαστεί από το 2007 και δείχνει ότι τα CUV ξεπερνούν πλέον τα sedan».

Η KUMHO TYRES προέβλεψε την τάση της αγοράς CUV και παρήγαγε προϊοντικές σειρές CUV με μεγάλη γκάμα διαστάσεων που ικανοποιούν τις ανάγκες της αγοράς. Η KUMHO

TYRES είναι πλήρως δεσμευμένη στη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων και υπηρεσιών της, ενώ παράλληλα έχει την πεποίθηση ότι θα συνεχίσει να προσφέρει μία αθόρυβη και άνετη οδηγική εμπειρία με μοντέλα SUV & CUV.

Στην Ελληνική αγορά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. έχει αναλάβει την εισαγωγή και διανομή των ελαστικών της εταιρείας KUMHO TYRES συνεχίζοντας την πετυχημένη πορεία της στον κλάδο των ελαστικών.

 

 

 

 

Facebook Comments