Η Honda Cars χορηγός στην Ακαδημία Μπάσκετ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

AAASTOLI-SVAGPHOTO

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda στην Ελλάδα είναι χορηγός στην Ακαδημία Μπάσκετ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός SUPERFOODS, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο έμπρακτα την προσπάθεια της Ακαδημίας προκειμένου οι νεαροί αθλητές – τα παιδιά να μαθαίνουν τις αξίες του αθλητισμού, του συναγωνισμού και της ευγενούς άμιλλας.

H Ακαδημία της ΚΑΕ ΠΑΟ SUPERFOODS  διοργάνωσε στο ΟΑΚΑ μία εκδήλωση αφιερωμένη στους χορηγούς της Ακαδημίας – Sponsors Day όπου τους δόθηκε η δυνατότητα να διοργανώσουν διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις με δραστηριότητες και διαγωνισμούς για τους νεαρούς αθλητές.

H Marketing Manager της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Μαρία Κατσαρέα στην ομιλία της κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανάπτυξε στους μαθητές της Ακαδημίας τη φιλοσοφία και στους στόχους της Honda, η οποία στηρίζεται στη Δύναμη των Ονείρων-The Power of Dreams, στην επιμονή, στην προσπάθεια και στην ανατρεπτική σκέψη. Στόχοι που περιγράφουν την προσωπικότητα και τον τροπο ζωής του ιδρυτή της μάρκας Soichiro Honda.

 

Στα πλαίσια αυτών των εκδηλώσεων η Hondα παρουσίασε το μικρότερο μέλος της οικογενείας της, το Honda Jazz, το γέμισε με μπαλόνια και ζήτησε από τους νεαρούς αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ της ΚΑΕ Παναθηναικός Superfoods να «μαντέψουν» πόσα μπαλόνια χωρούν στο εσωτερικό του, το οποίο έχει συνολικό αποθηκευτικό χώρο με πεσμένα τα καθίσματα μέχρι την οροφή 1,314lt. Οι δύο νικητές που «μάντεψαν» το σωστό νούμερο των 107 μπαλονιών κέρδισαν αναμνηστικά δώρα, ενώ δύο μεγάλοι νικητές από το σύνολο των παρεβρισκομένων στην εκδήλωση-Sponsors Day, κέρδισαν 2 τριήμερα ταξίδια στην Ελλάδα για όλη την οικογένεια με μοντέλα της Honda

Facebook Comments