Η EUROCERT χορηγός στην εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής & Αργοσαρωνικού

Η EUROCERT χορηγός στην  ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής & Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ)

 με θέμα Ανακαίνιση Ξενοδοχειακών Μονάδων

32edb83f-0400-45e5-aa6b-ba341aff69b6

Διοργανώθηκε για 2η χρονιά από την ΕΞΑΑΑ στο ξενοδοχείο Crowne Plaza, ειδική εκδήλωση για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις με στόχο την ενημέρωσή τους για μία σειρά θεμάτων αγοράς, νέων τάσεων, ειδών, υπηρεσιών, τεχνολογιών, προϊόντων που συμβάλλουν στην συνεχή βελτίωση των μονάδων τους και συνεπώς στην συνολική ποιότητα του προσφερόμενου ξενοδοχειακού προϊόντος.

Στο πλαίσιο αυτό η EUROCERT σαν χορηγός της εκδήλωσης  είχε την δυνατότητα μέσα από το περίπτερό της να ενημερώσει τις παρευρισκόμενες επιχειρήσεις της εκδήλωσης σχετικά με τις προδιαγραφές και τα κριτήρια της νομοθεσίας για την διαδικασία της πιστοποίησης της κατάταξης των ξενοδοχείων.

Κατά την διάρκεια του προγράμματος των εργασιών της εκδήλωσης ο Επικεφαλής της Κατάταξης Τουριστικών Καταλυμάτων της EUROCERT  Δημήτρης Νανόπουλος παρουσίασε αναλυτικά στους συμμετέχοντες τον τρόπο Πιστοποίησης των Ξενοδοχείων , εστιάζοντας στην σημαντική αναβάθμιση και υπεροχή που επιφέρει η πιστοποίηση για τους τελικούς πελάτες τους.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας τους , ο  Πρόεδρος του ΞΕΕ  Γιώργος Τσακίρης, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ  Ανδρέας Ανδρεάδης, ο Πρόεδρος της ΠΟΞ  Γιάννης Ρέτσος, ο Γεν. Δ/ντης του ΣΕΤΕ Γιώργος Αμβράζης, ο Γεν. Δ/ντης της ΠΟΞ Νίκος Ζωητός, Πρόεδροι τοπικών Ξενοδοχειακών Ενώσεων, ξενοδόχοι απ’ όλη την επικράτεια, αλλά και εκπρόσωποι των ΜΜΕ. 

Ο Γιώργος Μπρισκόλας , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της  ΕUROCERT, ανέφερε σχετικά με την χορηγία «Η συνεργασία μας με την ΕΞΑΑΑ θα έχει ένα μακροπρόθεσμο win –win χαρακτήρα , θέλοντας να συμβάλλουμε κι εμείς από την πλευρά μας στην ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου, μιας και αποτελούμε μέρος της προσπάθειας των φορέων του τουρισμού».

Facebook Comments