Δωρεάν το πιστοποιητικό υγείας μαθητών μέσα από τα Δημοτικά Ιατρεία Ηρακλείου Αττικής

municipality-of-irakleio-attikis-logo-3Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συνεχίζει να στηρίζει τις οικογένειες της πόλης διαθέτοντας τις υπηρεσίες του για την εξυπηρέτηση τόσο των πάγιων, όσων και των εποχιακών αναγκών των νοικοκυριών. Στην κατεύθυνση αυτή, οι οικογένειες – και κυρίως αυτές που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού (άνεργοι ή ανασφάλιστοι γονείς, μονογονεϊκές οικογένειες, οικονομικά αδύναμοι κτλ) – μπορούν να εκδώσουν δωρεάν για τα παιδιά τους το πιστοποιητικό υγείας που απαιτείται αυτή την περίοδο για την συμπλήρωση του Ατομικού Δελτίου Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ).

Το πιστοποιητικό εκδίδεται μέσα από τα Δημοτικά Ιατρεία, μετά από την σχετική εξέταση με κάποιον από τους εθελοντές παιδίατρους της δομής.  Επειδή αναμένεται να υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει των διαθέσιμων ραντεβού. Για να κλείσετε ραντεβού απευθυνθείτε στα τηλέφωνα των Δημοτικών Ιατρείων: 2132000187 & 196.

«Το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς είναι πάντα απαιτητικό για τις οικογένειες. Και φέτος προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να ελαφρύνουμε τον προϋπολογισμό των νοικοκυριών. Έτσι κάναμε πριν από λίγες ημέρες με την δωρεάν παροχή των ξενόγλωσσων βιβλίων στους μαθητές των Λυκείων της πόλης, έτσι κάνουμε με τη δωρεάν έκδοση του πιστοποιητικού υγείας για τα παιδιά, έτσι θα κάνουμε σύντομα με το νέο γύρο δωρεάν προληπτικού οδοντιατρικού ελέγχου στα Δημοτικά σχολεία του Ηρακλείου», σχολιάζει ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος.

Facebook Comments