Διπλό «χτύπημα» από την Abarth στα βραβεία “The Best Brands” του Γερμανικού AUTO BILD

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, το Abarth 595 κέρδισε το κοινό του Γερμανικού Auto Bild. Ο Σκορπιός κατέκτησε το βραβείο “Best Design” για 3η συνεχόμενη φορά και την κατηγορία “Smallest Cars” για 4η συνεχόμενη φορά.

Το στιλ του Σκορπιού γοητεύει τους ειδικούς, αλλά και τους απαιτητικούς αναγνώστες του Γερμανικού περιοδικού Auto Bild, οι οποίοι για ακόμα μια φορά χάρισαν μια διπλή επιτυχία στη μάρκα στο πλαίσιο του θεσμού “The Best Brands”. Για 3η συνεχόμενη χρονιά η μάρκα κέρδισε τη διάκριση “Best Design”, ενώ για 4η συνεχόμενη φορά το Abarth 595 βρέθηκε στην κορυφή στην κατηγορία “Smallest Car”.

Η διπλή διάκριση επιβεβαιώνει το πάθος των Γερμανών φίλων του αυτοκινήτου για την Abarth και τη μεγάλη επιτυχία της μάρκας στη συγκριμένη αγορά, όπου πέρυσι πέτυχε αύξηση του μεριδίου της κατά 45%. Το ξεχωριστό στιλ που εστιάζει στη λεπτομέρεια και στα υλικά, αποτελεί τη μοναδική σχεδιαστική γλώσσα της Abarth, η οποία συνδυάζεται ιδανικά με τις υψηλές επιδόσεις. Αυτές είναι οι δύο βασικές αξίες που πάντα έκαναν να ξεχωρίζει τη μάρκα του Σκορπιού και οι οποίες επιβεβαιώνονται απόλυτα με την νέα σειρά Abarth 595 για το 2021. Η κάθε έκδοση της σειράς έχει τη δική της προσωπικότητα, με την απόδοση να κυμαίνεται από τους 145 έως και τους 180 ίππους.

Όλα τα μοντέλα της σειρά χαρακτηρίζονται από τον πλούσιο εξοπλισμό, αλλά και τα στοιχεία από φημισμένους προμηθευτές, όπως οι Sabelt, Koni και Brembo. Η νέα σειρά Abarth 595 είναι διαθέσιμη και στην Ελληνική αγορά με τιμές που ξεκινούν από τις 19.250 ευρώ.

Η φετινή ήταν η 10η χρονιά του θεσμού “Best Brands” που διοργανώνει το Auto Bild. Οι αναγνώστες του περιοδικού ψήφισαν τις αγαπημένες τους επιλογές σε 14 κατηγορίες, ενώ οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 60.000.

 

Facebook Comments