Διατροφή και covid: Online συζήτηση με τον διαιτολόγο των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Ποια είναι η κατάλληλη δίαιτα μέσα στην καραντίνα; Ποιες τροφές θωρακίζουν το ανοσοποιητικό; Ποιες βοηθάνε στο άγχος; Ο Χρήστος Σταυρόπουλος*, ο εθελοντής διαιτολόγος των Δημοτικών Ιατρείων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, θα βρίσκεται online την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, από τις 17.00 έως τις 19.00 για να απαντήσει σε πραγματικό χρόνο στις ερωτήσεις των πολιτών γύρω από ζητήματα διατροφής σε μια ιδιαίτερη περίοδο για την καθημερινότητα όλων.

Η διαδικασία είναι απλή: μπαίνουμε στην ειδική σελίδα του Δήμου στο facebook Δήμος Ηρακλείου Αττικής – Υγεία & Πρόνοια και στέλνουμε μήνυμα με το ερώτημά μας. Μέσα στο διάστημα των δύο παραπάνω ωρών ο Χρήστος Σταυρόπουλος θα απαντάει επί τόπου σε όποια απορία, ενώ εκείνες που δεν προλάβει να απαντήσει ή σταλούν σε κάποια άλλη στιγμή, θα απαντηθούν σε επόμενη φάση, το συντομότερο δυνατό.

Εξάλλου, στην σελίδα οι πολίτες μπορούν να στείλουν οποτεδήποτε και οποιοδήποτε ερώτημά τους έχει να κάνει με την υγεία, την πρόνοια και τα προγράμματα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

«Είναι ένα ακόμα εργαλείο αμφίδρομης και άμεσης επικοινωνίας για να μπορούμε να απαντάμε στις απορίες των συμπολιτών μας και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους», σχολιάζει η αντιδήμαρχος, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

* Ο Χρήστος Σταυρόπουλος είναι πτυχιούχος Σχολής Διαιτολογίας & Διατροφής από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Bsc

Facebook Comments