Χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης στο δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

thumb_dsc_0373_1024Επί έξι οικονομικά δύσκολα χρόνια, ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού Παντελής Ξυριδάκης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και κληρικοί συνεορτάζουν τα Χριστούγεννα με τους μοναχικούς ανθρώπους του τόπου.

Σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό περιβάλλον που επιμελείται η σύζυγος του Δημάρχου Χαρά Ξυριδάκη  και που υποστηρίζεται από χορηγούς, δόθηκε ένα πλούσιο Χριστουγεννιάτικο γεύμα που το χάρηκαν μικροί και μεγάλοι.thumb_dsc_0287_1024

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους συνδαιτυμόνες «Χρόνια Πολλά» και στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Για μια ακόμη χρονιά είμαστε εδώ και γιορτάζουμε μαζί τα Χριστούγεννα, δίνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης. Αυτές είναι οι αξίες μας και με αυτές έχουμε καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να αντιμετωπίσουμε την κρίση. Όχι μόνο στις γιορτινές μέρες, αλλά καθημερινά. Με τις υπηρεσίες και τις δομές μας φροντίζουμε τους ηλικιωμένους και στηρίζουμε τις οικογένειες στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, τα ιατρεία, με τη Μέριμνα Δημότη, με το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι.  Αντιμετωπίζουμε τα δύσκολα με την ακούραστη δουλειά των εργαζομένων και τη βοήθεια των εθελοντών μας και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο με κάθε τρόπο και για όσο χρειαστεί».

Στο Γεύμα Αγάπης που τα τελευταία χρόνια προσφέρει χαρά και συμπαράσταση σε πολλές οικογένειες, εφέτος,  εκτός από τον Δήμαρχο Παντελή Ξυριδάκη και την οικογένειά του, παραβρέθηκαν οι ι Αρχιμανδρίτες Ιωαννίκιος και Χριστόδουλος, ο Αιδεσιμότατος π.Αλβέρτος της Καθολικής Εκκλησίας και πάνω από 350 πολίτεςthumb_dsc_0353_1024

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν παρόντες η Πρόεδρος Κατερίνα Αλεξοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Κατερίνα Πετρίτση- Μουράντ, Βύρων Σαμαρόπουλος, Δημήτρης Γαλάνης, ο τ. δήμαρχος Παντελής Χαροκόπος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σόφη Ζαφρακοπούλου, Άλκης Γάτος, Νατάσα Αγγελάκη, Λεωνίδας Παπαγεωργίου και η Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ψυχικού Εβελίνα Παλτζόγλου.

 

 

Facebook Comments