Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στο αεροδρόμιο

aiaxmas2Όπως κάθε χρόνο, την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς,  ένα όμορφο εορταστικό πρόγραμμα θα περιμένει τους ταξιδιώτες  και τους επισκέπτες στο αεροδρόμιο της Αθήνας! Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, πολλές χαρούμενες εκπλήξεις και άρωμα απο την ελληνική παράδοση θα γεμίσουν τους χώρους του αεροδρομίου, στο πλαίσιο του προγράμματος “Fly me to the Moon” που… φορά τα γιορτινά του.unnamed

Οι καλικάντζαροι των Χριστουγέννων.

Στο επίπεδο αναχωρήσεων του αεροδρομίου φτάνουν οι αγαπημένοι καλικάντζαροι της ελληνικής παράδοσης! Αναμειγνύονται με τους ταξιδιώτες και επισκέπτες του αεροδρομίου και δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα με την παιχνιδιάρική τους διάθεση αλλά και με τις χιουμοριστικές και διαδραστικές εκπλήξεις που έχουν ετοιμάσει!

Επίπεδο Αναχωρήσεων, Xώρος Ελεύθερης Πρόσβασης, 10:00-14:00

 

Εορταστικό Photo Booth

Οι επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου μπορούν να φωτογραφηθούν παρέα με όλες τις Χριστουγεννιάτικες «φιγούρες» σε ένα «ζωντανό» εορταστικό σκηνικό (Photo Booth)! Διαλέξτε το αγαπημένο σας χριστουγεννιάτικο gadget και… χαμογελάστε στο φακό!

Επίπεδο Αναχωρήσεων, Xώρος Ελεύθερης Πρόσβασης, 10:00-14:00

 

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από τους Bracera

Οι Bracera παρουσιάζουν live στο αεροδρόμιο της Αθήνας ένα πρόγραμμα με παραδοσιακά κάλαντα και τραγούδια του τόπου μας, από την Κρήτη και την Κάτω Ιταλία, μέχρι τη Θράκη και τα Δωδεκάνησα, αλλά και κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου.

Το μουσικό σύνολο Βracera απαρτίζεται από πέντε νέους και ταλαντούχους μουσικούς που τραγουδούν και παίζουν βιολί, νταούλι, κιθάρα, λαούτο, λύρα, τουμπελέκι, και το νέι (αρχαίο πλαγίαυλο).

Επίπεδο Αναχωρήσεων, Xώρος Ελεύθερης Πρόσβασης, 10:00-14:00

 

Facebook Comments

Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά στο Αεροδρόμιο

unnamed-1Παραμονές Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς στο αεροδρόμιο, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παιχνιδιάρικα ξωτικά, «αστέρια» του κινηματογράφου, αστείες σκιτσογραφίες και πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες και τους επιβάτες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών την παραμονή των Χριστουγέννων 24.12 και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31.12.2016.

 

Αναλυτικά, το πρόγραμμα για τις 24 & 31 Δεκεμβρίου:

 

 

«Movie stars», Μίκι και Μίνι

 

Αυτές τις γιορτές, το αεροδρόμιο υποδέχεται δύο πραγματικά κινηματογραφικά αστέρια! Ο Mickey και η Minnie, υποδέχονται τα παιδιά, φωτογραφίζονται και μοιράζουν χριστουγεννιάτικες κάρτες με τις καλύτερες ευχές!

 

 

Σάββατο 24 & 31 Δεκεμβρίου 2016, 09:00 – 14:00, Επίπεδο Αναχωρήσεων – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης

 

 

Μπαλονοκατασκευές

 

Οι γιορτές είναι ευκαιρία για τις πιο μαγικές και φανταστικές μπαλονοκατασκευές από το ξωτικό του Άγιου Βασίλη!

 

Σάββατο 24 & 31 Δεκεμβρίου 2016, 09:00 – 14:00, Επίπεδο Αναχωρήσεων – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης

 

 

 

Facepainting

 

H Άγιο-Βασιλίτσα μεταμορφώνει τα πρόσωπα των μικρών και μεγάλων φίλων μας!

 

Σάββατο 24 & 31 Δεκεμβρίου 2016, 09:00 – 14:00, Επίπεδο Αναχωρήσεων – Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης

 

 

 

Νταν το ξωτικό

 

Ο Νταν το ξωτικό, σε μια διαδραστική χριστουγεννιάτικη παράσταση με επιδεξιότητες και κόλπα για όλους τους επιβάτες και επισκέπτες!

 

Σάββατο 24 & 31 Δεκεμβρίου 2016, 10:00 – 14:00, Επίπεδο Αναχωρήσεων – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης

 

 

 

Unplugged μελωδίες σαξοφώνου

 

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες με γνωστά jazz και γιορτινά τραγούδια, live στις αναχωρήσεις του αεροδρομίου!

 

Σάββατο 24 & 31 Δεκεμβρίου 2016 | 10:00 – 14:00 | Επίπεδο Αναχωρήσεων – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης

 

 

 

Σκιτσογραφίες

 

Ένα ξωτικό με πολύ χιούμορ, δημιουργεί τις εορταστικές γελοιογραφίες μας, προσφέροντας μια υπέροχη ανάμνηση από το γιορτινό αεροδρόμιο!

 

Σάββατο 24 & 31 Δεκεμβρίου 2016 | 10:00 – 14:00 | Επίπεδο Αναχωρήσεων – Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης

 

 

 

 Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο αεροδρόμιο εντάσσονται στο πρόγραμμα Fly me to the Moon,  μια συνεργασία του αεροδρομίου με την πολιτιστική πλατφόρμα ελculture. Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα, στα http://www.aia.gr και www.elculture.gr.

Facebook Comments