Χαλάνδρι: Μέχρι το Σάββατο τα κυκλοφοριακά προβλήματα λόγω καθίζησης στην Παπανικολή

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα έχει προκαλέσει η καθίζηση στην οδό Παπανικολή στη συμβολή με τη Ζαν Μωρεάς. Υποχρεωμένοι να πηγαίνουν από τα γύρω στενά, ακολουθώντας οδηγίες αστυνομικών, είναι οι οδηγοί καθώς η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Χαλάνδρι εκτρέπεται από την περασμένη Παρασκευή. Η ταλαιπωρία αναμένεται να συνεχιστεί καθώς τα έργα αποκατάστασης που εκτελούνται από την Περιφέρεια θα ολοκληρωθούν το ερχόμενο Σάββατο, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ η μηχανικός Θ. Αραμπατζή.

Το χαντάκι που μετά την κακοκαιρία έφτασε σε πλάτος τα πέντε μέτρα και σε μήκος τα επτά οφείλεται σε κακοτεχνία, επανέλαβε η κυρία Αραμπατζή, εξηγώντας ότι αγωγός του ΟΤΕ με πολλές σωληνώσεις κατέστρεψε αγωγό ομβρίων που προϋπήρχε και «μπαλώθηκε» με αποτέλεσμα να ξεχειλίσει.

Με εντολή του Περιφερειάρχη αποκαθίσταται η βλάβη και σύμμαχος προς το παρόν είναι ο καιρός, είπε η μηχανικός της Περιφέρειας Αττικής. Σε ερώτηση για το αν θα αποδοθούν ευθύνες η κυρία Αραμπατζή απάντησε ότι είναι «θεσπισμένα με νομοθεσία από το 2006 ποιος έχει αρμοδιότητα πού» κι έτσι η συντήρηση του οδοστρώματος είναι ευθύνη της Περιφέρειας, «αλλά η συγκεκριμένη βλάβη δεν είναι λόγω κακής συντήρησης στον αγωγό ομβρίων». ΄

Πηγή: www.ertnews.gr

Facebook Comments