Χαλάνδρι: Γυναίκα πυροβόλησε άνδρα

 

Σε συναγερμό τέθηκαν οι αστυνομικές αρχές το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Νοεμβρίου, όταν γυναίκα πυροβόλησε άνδρα σε κεντρικό δρόμο στο Χαλάνδρι. Η δράστις ακινητοποιήθηκε από τους άνδρες της ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο και συνελήφθη. 

Σε αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το ethnos.gr, η γυναίκα που πυροβόλησε, μέσα από το περιπολικό ακούγεται να φωνάζει «μου απήγαγαν και μου βίασαν το παιδί μου».

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο άνδρας που δέχτηκε τα πυρά έχει τραυματιστεί βαριά στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο.

Γειτόνισσα θύματος στο ethnos.gr: Η δράστις ενοχλούσε συχνά την οικογένεια – Λέει ψέματα για βιασμούς

Φίλη της οικογένειας και γειτόνισσα του θύματος η οποία μίλησε στο ethnos.gr για την υπόθεση δήλωσε ότι το παιδί -για το οποίο μιλά η γυναίκα μέσα από το περιπολικό- είναι παιδί εκτός γάμου της δράστιδος και του γιατρού που δέχτηκε τα πυρά. Όπως σημείωσε,τα διακαιώματα για την κηδεμονία του παιδιού έχουν πάρει ο μπαμπάς του με τη σύντροφό του. Μάλιστα τόνισε ότι με απόφαση δικαστηρίου η δράστις δεν είχε δικαίωμα να βλέπει το παιδί αλλά ερχόταν συνέχεια στο σπίτι και τους ενοχλούσε.

Για το περιστατικό η γυναίκα είπε ότι το θύμα είχε πάει να πάρει το παιδί από το σχολείο και η γυναίκα τους περίμενε στο αμάξι και πυροβόλησε τον γιατρό.

Για τη γυναίκα σημείωσε ότι «τους ενοχλούσε συνέχεια και είχε αρπάξει και το παιδί. Μια φορά που το παιδί είχε επιληψίες δεν του έδωσε το φάρμακό του και το παιδί μπήκε στην εντατική». Εν συνεχεία σημείωσε ότι η γυναίκα  έχει απασχολήσει πολλές φορές τη γειτονιά και όλα αυτά που λέει η δράστις περί βιασμών και κακοποιήσεων είναι ψέματα.

«Εγώ τους ξέρω προσωπικά. Η γυναίκα του θύματος είναι από την Αγγλία και αγαπά πάρα πολύ το παιδί. Σαν να είναι δικό της. Η δράστις ερχόταν συνέχεια εδώ και σήμερα και χθες και προχθές. Πολλές φορές χτυπά κουδούνια ή έρχεται και τους παρακολουθεί».

Facebook Comments