Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων (1)Ακόμα μια παρτίδα από εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα απομάκρυνε από τους δρόμους της πόλης ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Η συγκεκριμένη εκστρατεία είναι συνεχής τα τελευταία χρόνια και ανανεώνεται σύμφωνα με τις νέες ανάγκες που προκύπτουν από οχήματα τα οποία οι ιδιοκτήτες τους, παρά τις αντίθετες επιταγές της κείμενης νομοθεσίας που θέλει τα αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες να φυλάσσονται σε ιδιόκτητους, στεγασμένους χώρους, επιλέγουν να τα αφήσουν στον δρόμο.Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων (2)

«Το φαινόμενο της εγκατάλειψης οχημάτων αυξήθηκε κατακόρυφα μέσα στα χρόνια της κρίσης. Ως δημοτική αρχή ευθύνης οφείλουμε να απαντάμε στο πρόβλημα και απομακρύνουμε τα εγκαταλελειμμένα, όχι μόνο για να δημιουργήσουμε νέες θέσεις στάθμευσης, κυριότερα δε για να αποφύγουμε να εξελιχθούν σε εστίες μόλυνσης. Βοηθήστε μας και εσείς αναφέροντας στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου περιστατικά εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων που τυχόν να διαπιστώσετε», το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.Απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων (3)

Οι Ηρακλειώτες μπορούν να δηλώνουν περιπτώσεις εγκαταλελειμμένων οχημάτων στο τηλέφωνο του Γραφείου Εξυπηρέτησης του Δημότη 15277.

Θυμίζουμε, εκ του νόμου ορίζεται ότι χρειάζεται εύλογο χρονικό διάστημα από την σχετική ειδοποίηση των τυχόν ιδιοκτητών (με την επικόλληση σήμανσης στο όχημα) έως ότου επιτραπεί στον Δήμο να απομακρύνει το αυτοκίνητο.

Facebook Comments