Το πρόγραμμα του cine ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ

Το πρόγραμμα του δημοτικού κινηματογράφου  cine ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ στο Ηράκλειο Αττικής  από 16.08 .2016 έως 01.09.2016.nosinv

After the Dark (2013)

Πριν Πέσει το Σκοτάδι

Φαντασίας 107′
 

Χρώμα: Έγχρωμο
Γλώσσα: Αγγλικά

 

James D`Arcy, Sophie Lowe, Daryl Sabara, Freddie Stroma
Σε ένα διεθνές σχολείο στη Τζακάρτα, ένας καθηγητής φιλοσοφίας προκαλεί την 20μελή τάξη του με έναν ξεχωριστό τρόπο. Ζητάει να επιλέξουν ανάμεσα τους δέκα, που θα έφτιαχναν καταφύγιο στα έγκατα και θα ξανάρχιζαν την ανθρώπινη φυλή από την αρχή, σε περίπτωση πυρηνικού ολέθρου.

 

Behaving Badly (2014)

Ετοιμη για Ολα

Κωμωδία 93′
 
 
 

Χρώμα: Έγχρωμο
Γλώσσα: Αγγλικά

 

Nat Wolff, Selena Gomez, Mary-Louise Parker, Elisabeth Shue
Ο 18χρονος Ρικ είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να κερδίσει την καρδιά της Νίνα. Σε αυτή του την προσπάθεια προς το όνειρο, πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με τον ψυχωτικό πρώην της, τη σεξομανή μητέρα του κολλητού του, έναν κάρο στριπτιζούδες, έναν ανώμαλο λυκειάρχη, έναν λάγνο ιερέα, την αυτοκτονική του μητέρα και έναν θηλυκό άγγελο με κουλές συμβουλές. Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο!

 

Cop Car (2015)

Η Καταδίωξη

Δράση 86′
 
 

Χρώμα: Έγχρωμο
Γλώσσα: Αγγλικά

 

Kevin Bacon, James Freedson-Jackson, Hays Wellford, Camryn Manheim
Δύο 10χρονα αγόρια βρίσκουν εγκαταλελειμμένο ένα περιπολικό σε χωράφι και αντί να ειδοποιήσουν κάποιον, αποφασίζουν να βολτάρουν, ακόμα κι αν δεν έχουν ιδέα πώς να το κουμαντάρουν. Αγνοώντας κάθε κίνδυνο, η κατάσταση αρχίζει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, όταν ο διεφθαρμένος τοπικός σερίφης αποφασίζει να το πάρει πίσω με κάθε κόστος. Τα παιδιά είναι πλέον στο επίκεντρο ενός θανάσιμου παιχνιδιού, το οποίο επί της ουσίας δεν αντιλαμβάνονται, και η μόνη του λύση είναι να πατάνε το γκάζι δυνατά, όσο δεν πάει.

 

Exists (2014)

Υπάρχει…

Τρόμου 86′
 

Χρώμα:Έγχρωμο
Γλώσσα: Αγγλικά

 

Dora Madison, Samuel Davis, Roger Edwards, Denise Williamson
Πέντε φίλοι αδράζουν την ευκαιρία για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, επιλέγοντας ένα σαββατοκύριακο για κάμπινγκ στο Big Thicket του Τέξας. Γρήγορα, όμως, αυτό που έπρεπε να είναι μια ανέμελη απόδραση, χαλάει με ένα ατύχημα στον σκοτεινό και έρημο επαρχιακό δρόμο. Το πρωινό που ξημερώνει είναι ακόμα χειρότερο, μια κι έχει απελευθερωθεί μια δύναμη πέρα από τα ανθρώπινα, αλλά ούτε και ζώο, σίγουρα όμως με αιματοβαμμένες προθέσεις.

 

Despicable Me (2010)

Εγώ, ο Απαισιότατος

Κινούμενα Σχέδια 95′
 

 

   
 
 

Χρώμα: Έγχρωμο
Γλώσσα: Αγγλικά

 

Steve Carell, Kristen Wiig, Jason Segel, Will Arnett
Σε μια επαρχιακή γειτονιά, υπάρχει ένα μαύρο σπίτι με ένα καλά κρυμμένο καταφύγιο θαμμένο από κάτω του, τόπο διαμονής του πανούργου Γκρου και του απερίγραπτα κωμικού στρατού του από minions… Ο Γκρου, που μόνιμα καταστρώνει υποχθόνια πλάνα, έχει αυτήν την περίοδο ένα νέο, μεγαλεπήβολο σχέδιο: να κλέψει το φεγγάρι! Έλα όμως που στο δρόμο του και προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδιά του αναγκάζεται να υιοθετήσει τρία ορφανά κοριτσάκια που του δείχνουν τέτοια αγάπη και στοργή, θεωρώντας τον μπαμπά τους, με αποτέλεσμα, ακόμα και αυτό το απόρθητο κάστρο κακίας να κινδυνεύει να πέσει…

 

Minuscule: La Vallee des Fourmis Perdues (2013)

Τοσοδούλικα: Η Κοιλάδα των Χαμένων Μυρμηγκιών

Κινούμενα Σχέδια 89′
 

Χρώμα: Έγχρωμο

Γλώσσα: Γαλλικά
Σε ένα φιλήσυχο δάσος, τα απομεινάρια ενός πικ-νικ γίνονται το έναυσμα για την κήρυξη ενός ανηλεούς πολέμου μεταξύ δύο αποικιών μυρμηγκιών, παθιασμένες για το ίδιο πολύτιμο έπαθλο: ένα κουτί από κύβους ζάχαρης. Ενδιαμέσου της μάχης, μια νεαρή παπαδίτσα βοηθάει ένα από τα μαύρα μυρμήγκια να σώσει τους δικούς του από τα τρομακτικά κόκκινα.

 

Paulo Coelho’s Best Story (2014)

Η καλύτερη ιστορία του Paulo Coelho

Βιογραφική 112’

Χρώμα: Έγχρωμο
Γλώσσα: Πορτογαλλικά-Ισπανικά

 

Júlio Andrade, Ravel Andrade, Fabiana Gugli, Fabiula Nascimento

 

Ένα χρονικό της ανόδου του Paulo Coelho από την ταραγμένη ζωή του για να γίνει ένας από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς στην ιστορία της Βραζιλίας.

Facebook Comments