Το καλοκαίρι μας χτύπησε …την πόρτα. Εραστή μου, είσαι εδώ;

Όσο καλοκαιριάζει τόσο περισσότερο μου τη πέφτουν εκείνοι που νιώθουν να ξυπνάει το ζώο μέσα τους, ψάχνοντας τη σεξουαλική ικανοποίηση. Φαίνεται ότι ο καλοκαιρινός εραστής με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει βγάζει όλο και πιο πολύ τα ρούχα του, αναζητώντας το αντικείμενο του πόθου του. Στύσεις, εκσπερματίσεις, οργασμοί και φλογερά κορμιά χορεύουν στα μυαλά, αυξάνοντας τις φαντασιώσεις και τη σεξουαλική θερμότητα, αφήνοντας πίσω το μόνιμο και κουρασμένο, γυρεύοντας το καινούριο και το φρέσκο.summer_love

Πολλοί από σας θα αναρωτηθείτε αν το καλοκαίρι προμηνύει ένα καλό σεξ και δεν είναι λίγοι αυτοί από εσάς που θα σκεφτείτε για ακόμη ένα καλοκαίρι: «το σεξ μου πώς θα είναι;» Βλέπετε μια Ελλάδα που από τη μια αγκομαχάει οικονομικά και θυμώνει πολιτικά και από την άλλη οι παραλίες σφύζουν από ζωή και ναρκισσιστική προβολή, με τη λαγνεία και τη φιληδονία να πρωταγωνιστούν στη ματιά της προσδοκίας. Το ατέλειωτο ελληνικό καλοκαίρι κάνει τους εραστές να έρχονται με θόρυβο και τις ερωμένες να γδύνονται με νόημα. Η συνάντηση εκρηκτική και πολλές φορές μοιραία, αφού η στύση μπορεί να μπλοκάρει και ο οργασμός για την πολυπόθητη γυναικά να μην έρθει ποτέ.

Είναι γνωστό το σύνδρομο του Μήτσου που κάνει σεξ με την όμορφη «βλάχα» και ενώ είναι από πάνω της και τα δίνει όλα, εκείνη ξαφνικά του λέει «Νομίζω, Μήτσο μου, ότι έρχεται ο οργασμός!» και ο Μήτσος φανερά ενοχλημένος της απαντά «Όταν γ… ο Μήτσος δεν έρχεται κανείς!» Ο κάθε «Μήτσος» από εμάς θέλει να νιώσει μοναδικός και δυνατός στην αγκαλιά του πόθου και προσπαθεί να ικανοποιήσει αυτό το θηλυκό κορμί, το οποίο αν έχει πολύ αγχωτικό και σκεπτόμενο εγκέφαλο θα τον χρεώσει ως αδύναμο να το ικανοποιήσει οργασμικά. Γιατί όσο το καλοκαίρι έρχεται, και το σεξ φουντώνει, το άγχος της σεξουαλικής προσδοκίας μπροστά στο πέος, το σκληρό και περήφανο, μετρώντας τα εκατοστά του, στην προσπάθεια να διεισδύσει δυναμικά μέσα στον κόλπο της γυναίκας μπορεί και να έχει ως αποτέλεσμα να αποτύχει ή να τελειώσει πιο γρήγορα από τον προβλεπόμενο χρόνο. Αφήνει, έτσι, στα κρύα του λουτρού τόσο το ανικανοποίητο αιδοίο όσο και τον απογοητευμένο και θυμωμένο εγκέφαλό της γυναίκας, που περίμενε πολλά και πήρε λίγα.

Το καλοκαίρι, όμως, έχει θετικές και αρνητικές εκπλήξεις και για αυτούς που θα δοκιμάσουν τη γεύση της ηδονής και την κορύφωση για πρώτη φορά. Αγόρια και κορίτσια θα αφεθούν στην αύρα της μοναδικής ελληνικής νύχτας, έχοντας πιει αλκοόλ, φθάνοντας στους επτά ουρανούς του ερωτικού πρελούδιου που θα απομυθοποιήσει η ίδια η σεξουαλική πράξη. Για αυτό, για τον παρθένο και την παρθένα, το καλοκαίρι είναι ένα παράθυρο που ανοίγει το φως της μοναδικότητας που η σεξουαλικότητα προσφέρει, ξεπερνώντας το ονειρικό και ιδανικό του εφηβικού έρωτα, δημιουργώντας τη «τέλεια» σεξουαλική επαφή με όλες τις ατέλειες της. Η δύναμη του σεξ, όμως, μπορεί να τους ξαναφωνάξει, τους ίδιους αλλά και με διαφορετικούς σεξουαλικούς συντρόφους, γιατί το σεξ όσο το κάνεις τόσο θες να το ξανακάνεις, δίνοντας τη μεγαλύτερη φυσική και σωματική επιβράβευση και ικανοποίηση. Για αυτούς που θα αποτύχουν, ας ξαναπροσπαθήσουν. Ουσιαστικά μια αποτυχία, αν το ξαναδιεκδικήσεις, προμηνύει την επόμενη καλύτερη φορά. Το λάθος είναι η αποφυγή, η σιωπή και η παραίτηση.

Καλοκαίρι και σεξ, δυο λέξεις με νόημα, με μπόλικη όρεξη για απολαύσεις και εκτροπές, σεξουαλικά παιχνίδια και προκλήσεις εφήμερων υποσχέσεων, που το φθινόπωρο τις αφήνει πίσω, μένοντας, ίσως, οι φωτογραφίες που τραβήξαμε μαζί για να θυμόμαστε ο ένας τον άλλο όταν σιγά σιγά αρχίσει να έρχεται ο χειμώνας. Λάθος το καλοκαίρι είναι το ανεξέλεγκτο αλκοόλ και η χρήση ουσιών, που σκοτώνουν τον εγκέφαλό μας κ το σεξ.

Το σεξ δεν πεθαίνει ποτέ. Ψάχνει και ψάχνεται. Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που μας καλεί να παίξουμε μαζί του. Γιατί πρέπει να ξέρουμε τους κανόνες που η υγεία και ο αυτοσεβασμός απαιτούν. Όταν ξαπλώσω με κάποιον και του δώσω το κορμί μου και τα γεννητικά μου όργανα, πρέπει να είμαι το ίδιο υγιής όταν θα ξαναβάλω τα ρούχα μου και θα φύγω. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα, όπως όταν ήμουν έφηβος και η γιαγιά μου μου έλεγε: «Άνδρας με μουστάκι και γυναίκα με βυζιά, ορμήνεια δεν χρειάζεται.»

ΠΗΓΗ:www.askitis.gr

Facebook Comments