Παρουσίαση ανακαινισμένης Νοσταλγίας – Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος Ηρακλείου Αττικής

Ανανεωμένη, με νέα εμφάνιση και στυλ η Νοσταλγία, ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ξεκινά ακόμα ένα καλοκαιρινό ταξίδι. Με οδηγό τις ταινίες του παγκόσμιου σινεμά και επιβάτες τους θεατές, από τις αρχές Ιουνίου μέχρι και τον Σεπτέμβρη, η Νοσταλγία δίνει ξανά ραντεβού με το πιστό της κοινό αλλά και με τους επισκέπτες που θέλουν να την γνωρίσουν.02e2b58b-e3ab-4cbc-a128-8d308faf6f0f

Αποκαλυπτήρια για τη νέα Νοσταλγία, την Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 9.μμ στον χώρο του κινηματογράφου (Κέας & Τερψιχόρης) σε μια εκδήλωση αφιέρωμα στην «αναβίωση του θερινού συνοικιακού σινεμά». Προσκεκλημένος κεντρικός ομιλητής, ο γνωστός κριτικός, Παναγιώτης Τιμογιαννάκης, ο οποίος θα μιλήσει για την ανάγκη διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομίας, που λέγεται θερινός κινηματογράφος.

«Στην φετινή προσπάθεια να προετοιμάσουμε τη Νοσταλγία βάλαμε όλη μας την αγάπη, το μεράκι και το πάθος. Για να δώσουμε στον Ηρακλειώτη αλλά και τον επισκέπτη της πόλης, ένα σημείο αναφοράς, για να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε μια παράδοση χρόνων για τον Δήμο μας», σχολιάζει ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ, Μάνος Βαβουράκης, η οποία ανέλαβε για λογαριασμό του Δήμου τη λειτουργία του θερινού σινεμά.

 

 

Facebook Comments