Ο Renzo Piano στο ΚΠΙΣΝ για την παρουσίαση της νέας του μονογραφίας

Την Παρασκευή, 24 Ιουνίου, στις 18.30, ο Renzo Piano, αρχιτέκτονας του ΚΠΙΣΝ, θα συμμετάσχει στις ανοιχτές εκδηλώσεις Metamorphosis: Το ΚΠΙΣΝ στον Κόσμο παρουσιάζοντας στο κοινό, σε παγκόσμια πρώτη, τη νέα μονογραφία του αναφορικά με τον σχεδιασμό, την ιδέα και τις αρχιτεκτονικές ιδιαιτερότητες και καινοτομίες του ΚΠΙΣΝ. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νέο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ και συγκεκριμένα στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος. 

Έχοντας στο πλευρό του ορισμένους από τους πιο σημαντικούς Έλληνες και ξένους εκπροσώπους και επαγγελματίες στον τομέα της Αρχιτεκτονικής και των Τεχνών, ο Renzo Piano θα παρουσιάσει το αρχιτεκτονικό όραμα και την κεντρική ιδέα πίσω από το ΚΠΙΣΝ, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με το κοινό, «αποκαλύπτοντας» όλα εκείνα τα ορατά και μη χαρακτηριστικά που προσδίδουν μοναδικότητα και πολυμορφία στο έργο.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ενώ λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα διανέμονται δελτία προτεραιότητας από τις 17:00 την ίδια ημέρα στο Κέντρο Επισκεπτών (Ευρυπίδου & Δοϊράνης, Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, Καλλιθέα).

Σε περίπτωση που συμπληρωθούν οι θέσεις της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος, οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση σε ζωντανή αναμετάδοση στον Λαβύρινθο.

Facebook Comments