Ο 21χρονος Λετονός Ράλφς Σίμαρσις κέρδισε το Ράλι Ακρόπολις 2016

finish00001Ο 21χρονος Λετονός Ράλφς Σίμαρσις οδηγώντας Skoda Fabia R5 κατέκτησε την πρώτη θέση στο SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2016. Είναι ο νεότερος νικητής στην ιστορία του αγώνα. Στην πρώτη του εμφάνιση με αυτοκίνητο προδιαγραφών R5, έδειξε το ταλέντο του από την αρχή του αγώνα και σημείωσε κορυφαίους χρόνους.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, τερμάτισε το ελληνικό πλήρωμα Λάμπρος Αθανασούλας- Ηλίας Παναγιωτούνης οδηγώντας Skoda Fabia R5. Ο Έλληνας οδηγός, μετά την 3η θέση που κατέκτησε πέρυσι, κατάφερε να ανέβει και φέτος στο βάθρο και μάλιστα ένα σκαλί πιο ψηλά. Την τρίτη θέση πήραν οι Τάραμπους ?Tρούνκαν οδηγώντας Skoda Fabia R5, με διαφορά μόλις 0,1΄΄.Click to enlarge image finish00024.jpgClick to enlarge image finish00007.jpg

Στην κατηγορία ERC3, νικητής αναδείχθηκε ο Μουράτ Μποσταντσί με Ford Fiesta R2.

Η επιστροφή του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις στη Στερεά Ελλάδα με επίκεντρο την πόλη της Λαμίας, στέφθηκε με επιτυχία. Ο κόσμος έδωσε το «παρών» στις ειδικές διαδρομές στηρίζοντας τον αγώνα. Ο επίλογος δόθηκε μπροστά από το χώρο του Service Park, με την παρουσία πλήθους θεατών και της τοπικής αυτοδιοίκησης, που φιλοξένησε Ράλι Ακρόπολις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ, www.acropolisrally.gr

Facebook Comments