Μπουρίνι 40 λεπτών έπνιξε το Βόλο

0050029089_000000aΔύσκολο βράδυ πέρασαν οι κάτοικοι του Βόλου εξαιτίας ξαφνικής νεροποντής που έπληξε την πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Μέσα σε 40 λεπτά, οι δρόμοι έγιναν ποτάμια, αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν, ενώ οι κεραυνοί έκαναν τη νύχτα μέρα!

Μπουρίνι ιδιαίτερα μεγάλης έντασης και διάρκειας σάρωσε τη νύχτα τον Βόλο και την ευρύτερη περιοχή του, με θυελλώδεις ανέμους και ισχυρότατη νεροποντή.
Η καταιγίδα που έπληξε ξαφνικά την πρωτεύουσα της Μαγνησίας ξεκίνησε στις 1:30 μετά τα μεσάνυχτα, με δυνατές ριπές ανέμου και αστραπές, και εξελίχθηκε σε πρωτοφανούς έντασης νεροποντή διάρκειας 40 λεπτών.Μπουρίνι 40 λεπτών έπνιξε το Βόλο!

Το μπουρίνι συνοδευόταν από αλλεπάλληλους κεραυνούς που έκαναν την νύχτα ημέρα, ενώ πλημμύρισαν και έγιναν αδιάβατοι δρόμοι στο κέντρο του Βόλου, όπως την Ιάσονος και την Λεωφόρο Λαμπράκη μπροστά στο Δημαρχείο, όπου και ακινητοποιήθηκαν πολλά αυτοκίνητα. Οι κάθετοι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια από τις μεγάλες ποσότητες νερού που δεν μπορούσε να απορροφήσει το αποχετευτικό δίκτυο.Μπουρίνι 40 λεπτών έπνιξε το Βόλο!

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Βόλου δέχθηκε δεκάδες κλήσεις τη νύχτα για βοήθεια, αλλά χρειάστηκε να επέμβει μόνο σε δύο περιπτώσεις για απαντλήσεις υδάτων.

Πηγή: www.thessaliatv.gr

Facebook Comments