Θεσσαλονίκη – Nordkapp της Νορβηγίας με Honda Africa Twin

Ένα ταξιδιωτικό ζωής για 3 φίλους από τη Θεσσαλονίκη που θα  ταξιδέψουν από τη Θεσσαλονίκη στο Βόρειο Ακρωτήρι, Nordkapp της Νορβηγίας με Honda Africa Twin

 

Ο Νικόλαος Μουστάκας, ο Ανέστης Πανταζής και ο Στέφανος Καράμπαμπας, τρεις φίλοι από τη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσουν ένα ταξιδιωτικό ζωής από τη Θεσσαλονίκη, στο Βόρειο Ακρωτήρι, Nordkapp της Νορβηγίας, οδηγώντας τρεις(3) Africa Twin, χορηγία της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.- Επίσημος Εισαγωγέας- Διανομέας της Honda moto στην Ελλάδα. Africa Twin_Nordkapp(1)

Στόχος των τριών αναβατών είναι να φτάσουν στο Βόρειο Ακρωτήρι, Nordkapp Νορβηγίας έχοντας διασχίσει σε 22 ημέρες, 11.000 χλμ. και 17 χώρες. Πιο αναλυτικά οι χώρες που θα διασχίσουν οι 3 αναβάτες είναι: Βουλγαρία, Σκόπια (ΠΓΔΜ), Σλοβακία, Ρουμανία, Πολωνία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Φιλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Δανία, Γερμανία, Τσεχία, Ουγγαρία, Σερβία και Ελλάδα.

Οι φίλοι της μοτοσυκλέτας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το roadtrip των 3 αναβατών μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.hondaroadtrips.gr καθώς επίσης και μέσα από τη σελίδα της εταιρείας στο facebook www.facebook.com/HondaMotoGreece/, όπου  μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε διαγωνισμό  με έπαθλο μια συλλεκτική Africa Twin έκδοση Nordkapp. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Οι τρεις αναβάτες της ομάδας του Honda Roadtrips δηλώνουν ενθουσιασμένοι και ανυπομονούν να ξεκινήσουν το ταξίδι. Ο Στέφανος Καράμπαμπας δήλωσε “Το Nordkapp είναι ένα ταξίδι όνειρο για κάθε αναβάτη μηχανής. Νιώθω τυχερός που θα έχω την ευκαιρία να το πραγματοποιήσω μαζί με τους για χρόνια συν αναβάτες μου”, ενώ ο Ανέστης Πανταζής ανυπομονεί ¨Κάθε χιλιόμετρο είμαι σίγουρος ότι θα είναι μαγευτικό. Ανυπομονώ να διασχίσω τον Atlantic Road. Όσοι οδηγούν και κάνουν ταξίδια σίγουρα ξέρουν για τι αίσθηση μιλάμε.”. Αντίθετα ο Νικόλας Μουστάκας, το μέλος που συγκρατεί την ομάδα και βάζει στη θέση τους, τους ενθουσιώδεις φίλους του, λέει χαρακτηριστικά “Αν σκεφτείς ότι πρέπει να οδηγήσεις 11.000χλμ σε 22 ημέρες είναι λίγο τρομακτικό αλλά μετά φέρνεις στου νου σου την εικόνα που είσαι εσύ, πάνω στη μηχανή σου, και διασχίζεις όλα αυτά τα απίστευτα μέρη και τοπία.”.Africa Twin_Nordkapp(2)

Σύντροφος των 3 αναβατών θα είναι η νέα CRF1000L Africa Twin που κληρονομεί και διαιωνίζει το πνεύμα των ένδοξων προγόνων της που έγιναν διάσημες με το σλόγκαν “go anywhere” (‘Πάμε Παντού’). Χρησιμοποιεί έναν καινοτόμο και ισχυρό, εν σειρά δικύλινδρο κινητήρα σε ελαφρύ, ευέλικτο πλαίσιο και δηλώνει έτοιμη για αληθινή περιπέτεια εντός και εκτός δρόμου, είτε διασχίζοντας ηπείρους ή σε καθημερινές αστικές διαδρομές.  Εκτός από το στάνταρ μοντέλο, διατίθενται δύο ακόμα εκδόσεις: η πρώτη με ABS (με δυνατότητα απενεργοποίησης του, στο πίσω φρένο) και multiple mode Honda Selectable Torque Control (HSTC), και η δεύτερη με το μοναδικό Κιβώτιο Διπλού Συμπλέκτη – Dual Clutch Transmission της Honda (που περιλαμβάνει νέα λειτουργία off-road), ABS (με δυνατότητα απενεργοποίησης του, στο πίσω φρένο) και HSTC.

 

Το Honda Roadtrips είναι μια πλατφόρμα που φτιάχτηκε από ανθρώπους που αγαπούν τη μοτοσυκλέτα για ανθρώπους που τολμούν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Μέσα από το Honda Roadtrips οι φίλοι των 2 τροχών θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κουλτούρα της αληθινής περιπέτειας, να εμπνευστούν και να τολμήσουν να κάνουν πραγματικότητα τα ταξίδια που πάντα ονειρευόντουσαν, και τελικά να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο τη μοτοσυκλέτα. Εδώ θα βρουν συμβουλές από ειδικούς και επαγγελματίες, και θα μάθουν όλα όσα πρέπει να ξέρουν για την οργάνωση του δικού τους roadtrip από την προετοιμασία μέχρι το ίδιο το ταξίδι.

 

Άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση δίνουν σημαντικές και απλές συμβουλές για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν οι αναβάτες πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Συμβουλές όπως:

  • για το πώς να οδηγείς σωστά και με ασφάλεια από τον Σπύρο Κούτρα / California Superbike School DirectorChief Riding Coach
  • για το πώς να κάνεις την κατάλληλη προετοιμασία για το ταξίδι από τον Ηλία Αντωνόπουλο / Andeli Moto Tours Director
  • για το τι να προσέχεις στη διατροφή σου για να ανταπεξέλθεις σε ένα απαιτητικό ταξίδι χιλιομέτρων από την Κατερίνα Τζιώτζη / Διατροφολόγος-Διαιτολόγος
  • για το τι ασκήσεις πρέπει να κάνεις και ποια είναι η σωστή στάση του σώματος από την Χρυσάνθη Σταματίου / Φυσικοθεραπεύτρια
  • για το τι πρέπει ακριβώς να γνωρίζεις για την Africa Twin και πώς να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία από τον Μαρίνος Αγορίτσας / Υπεύθυνος Εκπαίδευσης & Επιθεώρησης / Τεχνικής Υποστήριξης Δικτύου – Honda Moto Greece

 

Facebook Comments