Η Αλόννησος πάει Θεσσαλονίκη

unnamed
Στη συμπρωτεύουσα βρίσκεται από σήμερα ο Δήμος Αλοννήσου σε μία ενέργεια προβολής του νησιού στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας. Ο Δήμος Αλοννήσου φιλοξενείται στο Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών του Δήμου Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους το τριήμερο 27-29 Μαΐου.

Στο περίπτερο θα διανέμεται προωθητικό υλικό που αφορά τα αξιοθέατα, τις δραστηριότητες και τις επιλογές διαμονής στο νησί, ενώ οι επισκέπτες θα ενημερώνονται και για τους τρόπους πρόσβασης, εν όψει και της έναρξης των δρομολογίων της νέας ακτοπλοϊκής γραμμής, που θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες.
Παράλληλα, η δράση θα προβάλλεται και διαδικτυακά μέσω των σελίδων του Δήμου Θεσσαλονίκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με διαγωνισμό για την κλήρωση πακέτων διαμονής στο νησί. Κλήρωση θα πραγματοποιηθεί και στο Γραφείο Τουριστικών Πληροφοριών για τους επισκέπτες του περιπτέρου την Κυριακή 29 Μαΐου.
Ο Δήμος Αλοννήσου εκπροσωπείται από την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, Κική Αναγνώστου, ενώ στο περίπτερο θα παρευρίσκονται και φίλοι της Αλοννήσου που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη.
Facebook Comments