Απολογισμός εργασιών προετοιμασίας σχολείων για τη νέα σχολική χρονιά στο Ηράκλειο Αττικής

unnamed-1Για ακόμα μια χρονιά, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής φρόντισε να παραδώσει έγκαιρα και πλήρως λειτουργικά όλα τα κτίρια των σχολικών μονάδων της πόλης συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ομαλή έναρξη της σχολικής περιόδου. Από τις πρώτες ημέρες των θερινών διακοπών έως και το τελευταίο διάστημα, οι Υπηρεσίες του Δήμου (Σχολικές Επιτροπές, Καθαριότητα, Πράσινο, Ειδικά Συνεργεία κ.α.) συνεργάστηκαν αρμονικά και αποτελεσματικά προκειμένου να διορθώσουν και να βελτιώσουν την εικόνα των σχολειών του Ηρακλείου.

 

Οι καθιερωμένες εργασίες και ακόμα περισσότερα…

Τα σχολικά κτίρια βάφτηκαν εσωτερικά και εξωτερικά, οι εσωτερικοί και αύλειοι χώροι καθαρίστηκαν, τυχόν προβλήματα στην υποδομή επιδιορθώθηκαν ενώ ολοκληρώθηκε και η προμήθεια του απαραίτητου για την διεξαγωγή των μαθημάτων υλικού (γραφική ύλη, αλλαγή πινάκων στις αίθουσες διδασκαλίες κτλ).

Παράλληλα, για την ενίσχυση της ασφάλειας μετάβασης από και προς το σχολείο, οι δρόμοι γύρω από τις σχολικές μονάδες διαγραμμίστηκαν με επιπλέον ειδική σήμανση για τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Εμφάνιση Katharismoi sxoleia 2016 (3).jpg

Καθαριότητα μέσα και έξω από τα σχολεία

Όμως η καθαριότητα των σχολείων δεν περιορίστηκε «εντός των τοιχών» των κτιρίων. Με επιπλέον δρομολόγια, το νέο καδο-πλυντήριο του Δήμου επικέντρωσε, το τελευταίο διάστημα, στο πλύσιμο και την απολύμανση των κάδων που βρίσκονται περιμετρικά των σχολείων του Ηρακλείου.

Εμφάνιση 3ο Δημοτικό.jpg

Θυμίζουμε, η δημοτική αρχή έχει διαθέσει κονδύλι 1 εκατ. ευρώ το οποίο προορίζεται για έργα μονώσεων των σχολείων της πόλης, παρεμβάσεις που αναμένεται να αρχίσουν το επόμενο διάστημα.

 

 

Facebook Comments