Αποκατάσταση γηπέδου μπάσκετ Τυφώνα στο Ηράκλειο Αττικής

11445346-f1fb-4afa-8c0e-2855344dd9ceΑκόμα ένας αθλητικός χώρος του Δήμου Ηρακλείου Αττικής παραδίδεται ανανεωμένος στους Ηρακλειώτες και στους αθλητικούς συλλόγους της πόλης, μετά από την παρέμβαση της δημοτικής αρχής.

Ειδικότερα, το γήπεδο μπάσκετ του «Τυφώνα» (Κουντουριώτου & Πολυτεχνείου) είναι πλέον… μεταμορφωμένο και έτοιμο για χρήση μετά και την αντικατάσταση του φθαρμένου ταρτάν (σχετικές φωτο από την εικόνα πριν και μετά).6146e6c1-0b66-4eec-8573-1686e583da80

Πλέον οι αγώνες και το παιχνίδι γίνονται με ασφάλεια στο νέο δάπεδο του γηπέδου, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος τραυματισμού.

Η εκστρατεία αναμόρφωσης των αθλητικών χώρων του Δήμου – που ξεκίνησε με τα δημοτικά γήπεδα του τένις, το Κλειστό Γυμναστήριο της οδού Ζεφύρου και προχώρησε στο γήπεδο του «Τυφώνα» – θα συνεχιστεί στο αμέσως επόμενο διάστημα και στα υπόλοιπα σχετικά σημεία της πόλης.

Ειδικά δε για τον «Τυφώνα», να σημειωθεί ότι ο Δήμος προχωρά, αυτή την περίοδο, στην τροποποίηση του σχεδίου του χώρου, προκειμένου να μπει μπροστά η μετατροπή του σε κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

Facebook Comments