Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Ο Τελικός της Ανοικτής κατηγορίας Δημοτικού ” Από τον Αρχιμήδη στον DaVinci”  θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 26-27 Ιουνίου εξ αποστάσεως με online σύνδεση για τις ομάδες των υπολοίπων περιφερειών της Ελλάδος και δια ζώσης για τις ομάδες της Αττικής αντίστοιχα.

  • Την πρώτη μέρα (26/6) θα γίνουν οι αξιολογήσεις για τις ομάδες της περιφέρειας με online σύνδεση (εξ αποστάσεως).
  • Τη δεύτερη μέρα (27/6) θα γίνουν οι αξιολογήσεις για τις ομάδες της Αττικής δια ζώσης στην OTE Academy.
Συνδεθείτε στο κανάλι μας στο Youtube και παρακολουθήστε τους μικρούς εφευρέτες του μέλλοντος να παρουσιάζουν τις ιδέες τους.
Παρακολουθήστε την εκδήλωση
Την πλήρη λίστα με τις ευφάνταστες δημιουργίες των παιδιών μπορείτε να απολαύσετε στον παρακάτω σύνδεσμο!
Δείτε τα βίντεο της Ανοικτής Κατηγορίας Δημοτικού
Regular Κατηγορία Γυμνασίου
Η Regular Κατηγορία Γυμνασίου θα πραγματοποιηθεί στα κέντρα STEM Education καθώς και σε επιλεγμένους χώρους για τις ομάδες των υπόλοιπων περιφερειών της Ελλάδος και στην OTE Academy για τις ομάδες της Αττικής.

  • Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 στις 13:00 θα γίνει ο τελικός της Κατηγορίας  Regular I “Ο Θούριος του Ρήγα και τα Βαλκάνια”.

 

  • Την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 στις 13:00 θα γίνει ο τελικός της κατηγορίας Regular II “Race of Robots” ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει της 13:00
Ο διαγωνισμός θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλη την Ελλάδα με live streaming στο κανάλι Youtube του WRO Hellas.
Παρακολουθήστε την εκδήλωση
Επισημαίνεται ότι η υλοποίηση του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί τηρώντας απαρέγκλιτα τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την προστασία από τον κορωνοϊό- COVID 19. 
Facebook Comments