Η Nikon ανακοινώνει τρεις νέους φακούς και τη νέα αδιάβροχη και ανθεκτική COOLPIX W300

unnamed (4) Η Nikon παρουσιάζει την ολοκαίνουρια COOLPIX W300—την παντός καιρού compact φωτογραφική μηχανή με διαπιστευτήρια βαθιών υδάτων. Τέλεια για τους λάτρεις της περιπέτειας, αυτή είναι μια εύχρηστη φωτογραφική μηχανή που είναι έτοιμη να αναλάβει την ύπαιθρο, την πόλη και όλα όσα μεσολαβούν μεταξύ τους.

Η Ines Bernardes, Διευθύντρια Προϊόντων, στη Nikon Europe λέει: «Εάν σας αρέσει λίγη περιπέτεια, αυτή είναι η compact φωτογραφική μηχανή για εσάς. Απογειωθείτε με την COOLPIX W300 και μπορείτε να αιχμαλωτίσετε τη διασκέδαση στην πισίνα, την ομορφιά που συναντάτε όταν κολυμπάτε με αναπνευστήρα ή ακόμα και να καταγράψετε τις βουτιές που κάνετε όταν αποκτάτε το πιστοποιητικό Ανοιχτής Θαλάσσης για Προχωρημένους! Μπορείτε να τραβήξετε σκηνικά από το πίσω μέρος ενός τζιπ ή να τραβήξετε τη δράση στις πλαγιές – χωρίς να ανησυχείτε για τη φωτογραφική μηχανή. Επίσης η συνδεσιμότητα του SnapBridge διευκολύνει το να μοιράζεστε τις περιπέτειές με τους φίλους σας καθώς συμβαίνουν.»

 

Σύνοψη βασικών λειτουργιών

 

Ανθεκτική κατασκευή. Απαράμιλλη απόδοση. Πραγματική ελευθερία. Αδιάβροχη στα 30 m χωρίς περίβλημα.1 Αντικραδασμική σε πτώσεις από ύψος έως 2,4 m.2 Ανθεκτική στο ψύχος έως τους -10 °C και ανθεκτική στη σκόνη επίσης.3

Συναρπαστικές στιγμές. Εξαιρετικές εικόνες. Ευαίσθητος αισθητήρας 16 MP CMOS με οπίσθιο φωτισμό και φωτεινός φακός f/2.8 με οπτικό zoom 5x. Το 10x Dynamic Fine Zoom4  διπλασιάζει την εμβέλεια του φακού για να φέρνει τη δράση ακόμα πιο κοντά.

Αναδείξτε τις λεπτομέρειες. Καταγράψτε πλάνα 4K/UHD 30p ή βίντεο Full HD (1080p) σε ξηρά ή κάτω από τη θάλασσα. Ένα νέο κλείδωμα AE βοηθά στο να αιχμαλωτίζετε ομαλά πλάνα βίντεο καθώς αλλάζει το φως, που είναι ιδιαίτερα βολικό όταν κάνετε υποβρύχια λήψη.

Ευκρίνεια και σταθερότητα. Η ταχεία αυτόματη εστίαση και η εντυπωσιακή Υβριδική Απόσβεση Κραδασμών πέντε αξόνων της Nikon αποδίδουν γρήγορη, σταθερή, ακριβή λήψη – στην ξηρά ή στη θάλασσα.

Γνωρίζει που πηγαίνετε. Δείχνει που πήγατε. Το νέο κουμπί προβολής Εργαλείων της φωτογραφικής μηχανής εμφανίζει στιγμιαία GPS, τον αριθμό βημάτων που κάνατε και το υψόμετρο/βάθος ή τις ενδείξεις ατμοσφαιρικής πίεσης/πίεσης νερού στην οθόνη.

Εύκολος έλεγχος για ζωές πλούσιες σε περιπέτειες. Με βαθιά λαβή, μεγάλη οθόνη και εύκολο έλεγχο κάτω από τη θάλασσα ή όταν φοράτε γάντια.

Ο κόσμος περιμένει. Πηγαίνετε να τον βρείτε. Η υποδοχή τριπόδου της φωτογραφικής μηχανής είναι εξίσου χρήσιμη για αξεσουάρ – όπως το υποβρύχιο φλας SB-N10 της Nikon – όσο και για τη λήψη ταινιών με χρονοκαθυστέρηση χρησιμοποιώντας τρίποδο.

 

Σημειώσεις:

3 Αντικραδασμική: πληροί τις συνθήκες δοκιμής της Nikon που συμβαδίζουν με τη μέθοδο MIL-STD 810F 516.5-Κραδασμός (αφήνεται να πέσει σε κόντρα-πλακέ πάχους 5 cm από ύψος 240 cm).

4 Το Dynamic Fine Zoom μπορεί να ζουμάρει δύο φορές περισσότερο από το μακρύτερο εύρος οπτικού τηλεφακού, ενώ διατηρεί τη μέγιστη ανάλυση εικόνων.

 

Συμβατότητα SnapBridge

Οι δυνατότητες Bluetooth® και Wi-Fi® της φωτογραφικής μηχανής είναι διαθέσιμες μόνο κατά τη χρήση του SnapBridge. Η εφαρμογή SnapBridge της Nikon θα πρέπει να είναι εγκατεστημένη σε μια συμβατή έξυπνη συσκευή προκειμένου να είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί το SnapBridge με αυτή τη φωτογραφική μηχανή.

Το λεκτικό σήμα και τα λογότυπα Bluetooth® είναι σήματα κατατεθέντα της Bluetooth SIG, Inc. και οποιαδήποτε χρήση των εν λόγω σημάτων από τη Nikon και τις Συνδεδεμένες Εταιρείες της υπόκειται σε εκχώρηση άδειας.

Η επωνυμία Wi-Fi® και το λογότυπο Wi-Fi CERTIFIED είναι σήματα κατατεθέντα της Wi-Fi Alliance®.

Οι ονομασίες Android και Google Play είναι εμπορικά σήματα της Google Inc.unnamed (1)

Ευρυγώνιος. Υπερευρυγώνιος. Fisheye. Τρεις νέοι φακοί NIKKOR που ανοίγουν νέες προοπτικές 

Η Nikon διευρύνει το χαρτοφυλάκιο φακών της με τον πρώτο φακό NIKKOR FX fisheye zoom, ένα γρήγορο φακό σταθερής εστιακής απόστασης FX 28 mm, και έναν υπερευρυγώνιο φακό zoom DX. Για τους φωτογράφους που θέλουν να μεγεθύνουν τους χώρους και να χρησιμοποιούν υπερβολικές προοπτικές, αυτοί οι τρεις φακοί παρέχουν ενδιαφέρουσες νέες δυνατότητες.

AF-S NIKKOR 28mm f/1.4E ED AF-S FISHEYE NIKKOR 8–15mm f/3.5–4.5E ED AF-P DX NIKKOR 10–20mm f/4.5-5.6G VR

 

Οι φωτογράφοι εκδηλώσεων, γάμων, ταξιδίων και τοπίων αποκτούν μεγαλύτερη ελευθερία αφήγησης χάρη στον νέο φακό AF-S NIKKOR 28mm f/1.4E ED. Ως τελευταία προσθήκη στη βραβευμένη σειρά f/1,4 NIKKOR της Nikon, αυτός ο φακός παρέχει εξαιρετικό έλεγχο του αισθητικού αποτελέσματος σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Οι φωτογράφοι που θέλουν να αποτυπώνουν υπερβολικές γωνίες έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν από την πραγματικά κυκλική προοπτική σε φωτογραφίες πλήρους κάδρου με τον πρώτο φακό fisheye zoom της Nikon. H προηγμένη οπτική κατασκευή του φακού AF-S FISHEYE NIKKOR 8–15mm συνεπάγεται ότι η ευελιξία δεν εξασφαλίζεται εις βάρος της ποιότητας. Παράλληλα, όσοι προτιμούν το φορμά DX και θέλουν να εξερευνήσουν εντυπωσιακές προοπτικές, θα εκτιμήσουν τον νέο φακό AF-P DX NIKKOR 10–20mm VR zoom. Εύχρηστος και κατασκευασμένος για άνεση στα ταξίδια, αυτός ο ελαφρύς ευρυγώνιος φακός zoom εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα εικόνας και εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής. Είναι ο τέλειος σύντροφος για τις ευέλικτες DSLR υψηλής ανάλυσης με φορμά DX της Nikon.

 

O Dirk Jasper, Διευθυντής Προϊόντων της Nikon BV, αναφέρει: «Η φωτογραφία είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να αφηγείστε ιστορίες και η ευρεία προοπτική χαρίζει ένα μοναδικό και εντυπωσιακό μέσο για να αποτυπώνετε τη δική σας οπτική γωνία. Είμαστε περήφανοι που προσθέτουμε τρία νέα μοντέλα ευρυγώνιων φακών στη σειρά φακών NIKKOR. Ο καθένας εξασφαλίζει νέες δυνατότητες και διαφορετικό τρόπο αφήγησης, πάντα με την κορυφαία ποιότητα εικόνας για την οποία φημίζονται οι φακοί NIKKOR».

 unnamed (2)

AF-S FISHEYE NIKKOR 8–15mm f/3.5–4.5E ED. Δύο εφέ fisheye σε ένα φακό. Προχωρήστε εύκολα από την κυκλική προοπτική στις εικόνες 8 mm σε εικόνες 15 mm fisheye πλήρους κάδρου. Εξασφαλίστε εικόνες εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης με ευκρίνεια από άκρο σε άκρο ακόμη και στην ευρύτερη ρύθμιση διαφράγματος f/3,5. Εκμεταλλευθείτε την ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,16 m. Ο φακός διαθέτει ισχυρή κατασκευή με αντοχή στη σκόνη και τα σταγονίδια και καπάκι φακού που περιλαμβάνει και σκίαστρο.

unnamed (3)

AF-S NIKKOR 28mm f/1.4E ED. Ενισχύστε το όραμά σας. Αφηγηθείτε μια ιστορία. Αποτυπώστε κάθε λεπτομέρεια πιο αναλυτικά. Απολαύστε κορυφαίο έλεγχο του αισθητικού αποτελέσματος σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού και κορυφαία ποιότητα ανάλυσης, ακόμη και κατά τις λήψεις στην πιο ευρυγώνια ρύθμιση. Η ελάχιστη απόσταση εστίασης μόλις 0,28 m εξασφαλίζει πρόσθετη ευελιξία. Η κατασκευή του εξασφαλίζει αντοχή στη σκόνη και στα σταγονίδια για αξιόπιστες λήψεις σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. 

AF-P DX NIKKOR 10–20mm f/4.5-5.6G VR. Εξερευνήστε δραματικές προοπτικές. Από το απέραντο γαλάζιο του ουρανού έως κοντινά πλάνα που γεμίζουν το κάδρο, αποτυπώστε εύκολα εντυπωσιακές εικόνες εκμεταλλευόμενοι το εύρος εστιακής απόστασης 10–20 mm και την ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,22 m. Η λειτουργία απόσβεσης κραδασμών (VR) της Nikon βοηθά να αποτυπώνετε εικόνες χωρίς θάμπωμα και ευκρινέστερες λήψεις σε χαμηλό φωτισμό. Ο μηχανισμός stepping motor AF-P εξασφαλίζει ομαλή, γρήγορη και σχεδόν εντελώς αθόρυβη αυτόματη εστίαση, το οποίο είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα κατά τη λήψη video.

 

 

 

Facebook Comments