Νέα τηλέμετρα laser από τη Nikon

21Η Nikon ανακοίνωσε την κυκλοφορία του τηλέμετρου laser MONARCH 7i VR, ενός καινοτόμου μοντέλου που διαθέτει οπτική απόσβεση κραδασμών.

Το MONARCH 7i VR μειώνει αποτελεσματικά τους κραδασμούς της εικόνας στο σκόπευτρο, που προκαλούνται από την κίνηση του χεριού (ημιτονοειδή κύματα), περίπου στο 1/5 ή λιγότερο, με βάση τα πρότυπα μέτρησης της Nikon. Η εικόνα στο σκόπευτρο παραμένει σταθερή, γεγονός που διευκολύνει τη στόχευση. Επιτυγχάνεται μέτρηση μεγάλων αποστάσεων, έως 915 μέτρα σε πραγματική απόσταση, και σε συνδυασμό με την τεχνολογία VR (απόσβεσης κραδασμών) είναι δυνατή η γρήγορη και απλή μέτρηση ακόμα πιο μακρινών και μικρών θεμάτων.

Το τηλέμετρο laser MONARCH 7i VR διαθέτει επίσης σκόπευτρο με πολυστρωματική επίστρωση και μεγέθυνση 6x υψηλής ποιότητας για φωτεινές, ευκρινείς εικόνες. Η τεχνολογία ID εμφανίζει την οριζόντια απόσταση, ενώ ο αλγόριθμος επεξεργασίας αρχικών δεδομένων HYPER READ της Nikon εμφανίζει το αποτέλεσμα σε περίπου μισό δευτερόλεπτο, ανεξάρτητα από το πόσο μακριά βρίσκεστε από το στόχο.

Το τηλέμετρο laser MONARCH 7i VR διαθέτει compact σώμα με πρακτικό κράτημα, ενώ παράλληλα προσφέρει υψηλή οπτική απόδοση και απόδοση μέτρησης. Σας επιτρέπει να μετρήσετε τις αποστάσεις μέχρι το στόχο με ακρίβεια και ταχύτητα, όταν κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου έχει σημασία, αποτελώντας έτσι τον ιδανικό σύντροφο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Χάρη στην αδιάβροχη και αντιθαμβωτική κατασκευή του (το διαμέρισμα μπαταρίας είναι ανθεκτικό στη βροχή), το τηλέμετρο laser MONARCH 7i VR είναι έτοιμο για χρήση ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Facebook Comments