Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Α/Γ: Φορτσάτος ο Δουβαλίδης στον πρωινό προκριματικό

Ο Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) έδειξε ανεπηρέαστος από την περίοδο της καραντίνας και την απουσία αγωνιστική δραστηριότητας, αφού έκανε πολύ καλή παρουσία στον προκριματικό των 110 μ. εμπ., στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ, κάνοντας σχετικά χαλαρή κούρσα τερμάτισε σε 13.55 βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ κι έδειξε πως το απόγευμα θα είναι σε θέση να τρέξει κάτω από 13.50 αν βρει τις κατάλληλες καιρικές συνθήκες. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα, διεκδικεί παράλληλα την 13η του νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Έτοιμη να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ έδειξε πως είναι η Αναΐς Καραγιάννη (AEK), που τερμάτισε σε 13.50 (0.2) τα 100 μ. εμπ. και ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ. Η έμπειρη αθλήτρια το απόγευμα θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη στο πρωτάθλημα και να το συνδυάσει με μια εξίσου καλή επίδοση. Ανάλογο στόχο έχει και η Κυριακή Σαμάνη (Αίολος Μακεδονίας), που κάνοντας κάποια λάθη στον πρωινό προκριματικό τερμάτισε σε 13.63 (-0,6), ωστόσο έχει το περιθώριο να κυνηγήσει το ατομικό της 13.45. Οι δύο αθλήτριες διεκδικούν το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση στο αγώνισμα.

Ο Γιάννης Λογοθέτης (ΓΣ Κηφισιάς) πέτυχε την καλύτερη επίδοση στα 400 μ. με 48.70 και αναμένεται μαζί με τους Πέτρο Κυριακή (ΟΣΦΠ- 49.32) και Γιώργο Λαμπρόπουλο (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας- 49.64) θα έχουν τον πρώτο λόγο στον απογευματινό τελικό. Η Ελπίδα Καρκαλάτου (ΣΔΥ Αργολίδας) μοιάζει ως το φαβορί για τη νίκη στον απογευματινό τελικό των 400 μ., αφού έχει ατομικό ρεκόρ 53.77 και στον πρωινό προκριματικό πέτυχε δίχως πίεση 55.17. Φαβορί να την προσεγγίσουν στο βάθρο είναι οι Κορίνα Πολίτη (ΓΣ Χαϊδαρίου) με 55.23 και η Ευαγγελία Ζυγόρη (ΓΣ Γλυφάδας) με 56.09 στον προκριματικό.

Οι αγώνες είναι σε εξέλιξη

Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων

Παρακαλουθήστε τη ροή των αγώνων από τη σελίδα της ομοσπονδίας στο Facebook.

5Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ Sports τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή στις 19.00

Facebook Comments