Ο Κώστας Φιλιππίδης στον τελικό του επί κοντώ της Ζυρίχης

ÂÅËÉÃÑÁÄÉ / ÅÕÑÙÐÁÉÊÏ ÐÑÙÔÁÈËÇÌÁ ÊËÅÉÓÔÏÕ ÓÔÉÂÏÕ 2017Μετά από δύο μήνες επανέρχεται στην ενεργή δράση ο Κώστας Φιλιππίδης συμμετέχοντας στον τελικό του επί κοντώ της σειράς των μίτινγκ της IAAFDiamondLeague την ερχόμενη Πέμπτη 24 Αυγούστου στη Ζυρίχη.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας θυμίζουμε ότι είχε τραυματιστεί τον Ιούνιο, λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή της SuperLeagueτου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εθνικών Ομάδων στη Λιλ της Γαλλίας χάνοντας το μεγάλο ραντεβού της χρονιάς, το Παγκόσμιο του Λονδίνου καθώς και άλλες διεθνείς συναντήσεις.  Δείτε σχετική ανακοίνωση 

Για τον τελικό της Ζυρίχης να θυμίσουμε ότι ο Φιλιππίδης έχει την πρόκριση παρόλο που… πρόλαβε να αγωνιστεί στα δύο (Σανγκάη, Γιουτζίν) από τα 12 μίτινγκ της σειράς και βρίσκεται στην 12η θέση με 7 βαθμούς. Πρώτος στη βαθμολογία του αγωνίσματος είναι ο Αμερικανός Σαμ Κέντερικς με 32 βαθμούς, δεύτερος ο Ρενό Λαβινελί (Γαλλία) 31 και τρίτος ο Σον Μπαρμπέρ (Καναδάς) με 25 βαθμούς οι οποίοι θα είναι παρόντες στη Ζυρίχη. Η συγκέντρωση των βαθμών από φέτος «μετράει» ως προς την κατάταξη-πρόκριση των αθλητών-τριών στους τελικούς ενώ στον αγώνα του τελικού όλοι ξεκινούν από το μηδέν και η τελική κατάταξη θα είναι αυτή του τελικού.

Παρούσα και η Στεφανίδη

Στη Ζυρίχη θα βρίσκεται και η Κατερίνα Στεφανίδη η οποία θα αγωνιστεί σε αγώνα «επίδειξης» (εκτός ντάιαμοντ λίγκ) στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης την προηγούμενη του τελικού την  Τετάρτη 23 Αυγούστου στον οποίο θα συμμετάσχουν οι επτά από τις 12 αθλήτριες του τελικού ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στις Βρυξέλες.

Πρόγραμμα και συμμετοχές για το DLτης Ζυρίχης

 

ΠΗΓΗ:ΣΕΓΑΣ

Facebook Comments