Νέα καθυστέρηση από το ΚΕ.Σ.Α. για το γήπεδο της ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης απευθύνεται στο κοινό κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αθήνα, Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Φώτης Πλέγας Γ.

Ακόμα μία καθυστέρηση προστέθηκε στη μακρά λίστα της ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Η σημερινή συνεδρίαση του ΚΕ.Σ.Α. (Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής) στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας δεν έκλεισε το θέμα, καθώς ζήτησε κάποιες τροποποιήσεις στον φάκελο που κατέθεσε η κατασκευάστρια εταιρία «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.». 

Ως θέμα ήσσονος σημασίας αντιμετωπίζουν τη νέα καθυστέρηση στην ΠΑΕ ΑΕΚ, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για κάποιες μικρές τροποποιήσεις στο σχέδιο και «δεν ζητήθηκε κάτι μη εφικτό ή ανυπέρβλητο». Στόχος -φιλόδοξος είναι η αλήθεια- να συμπληρωθεί άμεσα ο φάκελος με τις προσθήκες που ζήτησε το ΚΕ.Σ.Α. ώστε να δοθεί η τελική έγκριση μέσα στον Δεκέμβριο. Ο επικεφαλής αρχιτέκτονας του έργου, Θανάσης Κυρατσούς και ο πρότζεκτ μάνατζερ, Δημήτρης Ανδριόπουλος παρέστησαν στη συνεδρίαση και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία της υπόθεσης. Η ουσία όμως είναι πως οριστικοποιήθηκε πλέον ότι η «σφραγίδα» του ΚΕ.Σ.Α. που αποτελεί το τελευταίο βήμα πριν την έκδοση της οικοδομικής άδειας, δύσκολα θα εμφανιστεί σε επίσημο έγγραφο πριν από το νέο έτος. Αν όμως συμμεριστεί κανείς την αισιοδοξία των ανθρώπων της ΑΕΚ, τότε μέσα στις προσεχείς δύο εβδομάδες θα υπάρξει νέα συνεδρίαση και έγκριση του τροποποιημένου φακέλου.

* Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας και Ντιας, ενώ θεραπεία έκανε σήμερα ο Πλατέλλας. Ο Τσιγκρίνσκι γυμνάστηκε κανονικά και θέτει (σοβαρή πλέον) υποψηφιότητα να προλάβει το ματς του Σαββάτου στην Κέρκυρα. Όσοι έπαιξαν χθες στην Καρδίτσα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

 

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Facebook Comments