Μιλγουόκι Μπακς: για το καλό του Γιάννη

DDTpVWSWsAIhZwX
 Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Μιλγουόκι Μπακςλίγη την οποία υπογράφει ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Τζον Χορστ,   εξηγούν το λόγο της αποχής του  Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Εθνική ομάδα.

Η ανακοίνωση:AdTech Ad

“Έπειτα από ένα σύντομο χρονικό διάστημα προετοιμασίας με την εθνική ομάδα της Ελλάδας, ο Γιάννης ανέφερε στο προσωπικό μας ότι αισθανόταν πόνο στο δεξί γόνατο όποτε έκανε ορισμένες κινήσεις. Εκείνη τη στιγμή επικοινωνήσαμε με την ελληνική εθνική ομάδα και ζητήσαμε να σταματήσει ο Γιάννης το τρέξιμο και τα άλματα για κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να ξεκουραστεί. Ο δρ. Γουίλιαμ Ρας είχε διαβουλεύσεις με τον δρ. Βουλγαρόπουλο της Εθνικής Ομάδας για τον τραυματισμό και ως εκ τούτου ο Γιάννης ξεκουράστηκε.

Ο Γιάννης έφυγε πρόσφατα από την Εθνική ομάδα για να ταξιδέψει στην Κίνα για μια εμφάνιση, όπου επισκέφτηκε τον Σούκι Χόμπσον, επικεφαλής Strength και Conditioning των Μπακς. Ο Χόμπσον έβαλε τον Γιάννη να κάνει μια σειρά ασκήσεων για να αξιολογήσει το γόνατό του και ανέφερε ότι εξακολουθούσε να παρουσιάζει σημαντικό πόνο σε βασικές κινήσεις.

Μετά την ανασκόπηση της έκθεσης που υπέβαλε ο Χόμπσον, ο δρ. Ρας συνέστησε ότι λόγω του επαναλαμβανόμενου πόνου στο γόνατο ο Γιάννης δεν θα έπρεπε να συνεχίσει να παίζει αυτή τη στιγμή και ότι θα ήταν καλύτερο να επιστρέψει στο Μιλγουόκι για περαιτέρω αξιολόγηση και για να ξεκινήσει ένα δομημένο, καθημερινό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ενόσω είναι πολύ απογοητευμένος που δεν θα παίξει στην εθνική ομάδα αυτή τη στιγμή, συμφωνούμε με τη σύσταση του ιατρικού μας προσωπικού και πιστεύουμε ότι αυτό γίνεται για το καλύτερο συμφέρον του Γιάννη. Έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει στο Μιλγουόκι αυτή την εβδομάδα προκειμένου να ξεκινήσει καθημερινές θεραπείες και το πρόγραμμα αποκατάστασης, ώστε να είναι έτοιμος για την προετοιμασία των Μπακς”.

Facebook Comments