Α1 Γυναικών (3η αγωνιστική): ΑΟ Θήρας – ΑΣ Ελπίς 3-2

thira_elpis_3rdmatchdayΟ ΑΟ Θήρας πανηγύρισε την 3η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά χρειάστηκε το τάι μπρεικ (όπως στην πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό) για να λυγίσει την αντίσταση της εξαιρετικής Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Η Σαντορίνη στα δύο πρώτα σετ αν και έπαιζε με αρκετές αλλαγές επικράτησε σχετικά εύκολα, ωστόσο οι αλλαγές που έκανε η Ελπίδα (από το τέλος του πρώτου σετ) φτάνοντας να παίζει με αλλαγμένο το βασικό της σχήμα κατά 4/6 έφεραν και την ανατροπή σκηνικού.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης άλλαξε ρυθμό (μεγάλη βοήθεια από Καραμούτσα, Γεροβασιλείου) και πήρε το τρίτο σετ με 24-26, δίνοντας νέα τροπή στον αγώνα ενώ στο δ’ σετ επικράτησε εύκολα καθώς ξέφυγε από νωρίς (3-8, 10-16). Στο τάι μπρέικ όμως ο ΑΟΘ κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση και πήρε τη νίκη με 15-10.

Η γνώμη του πάγκου:

Απόστολος Οικονόμου: «Συγχαρητήρια στην Ελπίδα που έδειξε μεγαλύτερη μαχητικότητα από μας και πήρε δίκαια το βαθμό. Εμείς δεν διαχειριστήκαμε καλά τον αγώνα ολόκληρη την εβδομάδα και γι’ αυτό αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, καλές και κακές μέρες. Κρατάμε τους δύο βαθμούς και συνεχίζουμε».

Γιώργος Χρυσομμαλίδης: «Πήραμε έναν σημαντικό βαθμό και δώσαμε συνέχεια στις καλές μας εμφανίσεις. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου που έδωσαν τον καλύτερο του εαυτό».

Τα σετ: 25-18, 25-21, 24-26, 19-25, 15-10

ΑΟ Θήρας (Οικονόμου) Τσοχατζή, Μουντάκη, Τέρζιτς, Μεταξά, Τσομπανίδου, Ζντόβτς, Αρτακιανού -λ / Παναγιωτίδου, Τσβέτκοβα, Όστοϊτς, Βεργίδου, Γεωργιάδου,.
Ελπίδα (Χρυσομαλλίδης) Γουίλσον, Μπολέτου Μ., Καλανταρίδου, Γκοβεδάρου, Μπολέτου Κ., Καλαντάτζε, Σουπιώνη –λ / Καλαϊτζάκη, Δροσοπούλου, Νώτη, Καραμούτσα, Γεροβασιλείου.

Facebook Comments