500 προληπτικά τεστ για την ανίχνευση του Covid-19 στο προσωπικό του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ ΑΕΚ

Κλιμάκια εξειδικευμένων Ιατρών και Νοσηλευτών της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ μετέβησαν σήμερα στο ΟΑΚΑ και διενήργησαν, προληπτικά, περίπου 500 τεστ για Covid-19, στο προσωπικό του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ ΑΕΚ, που θα συμμετάσχουν στη διεθνή διοργάνωση «2020 Basketball Champions League Final 8».

Η Δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής με ποσό ύψους 220.000 ευρώ, στην ευρωπαϊκή διοργάνωση «2020 Basketball Champions League Final 8», που θα διεξαχθεί το διάστημα από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 4 Οκτωβρίου 2020, στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Νίκος Γκάλης στο ΟΑΚΑ.

Κατά τη διενέργεια των ελέγχων παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μ. Αγγελόπουλος, ο Επικεφαλής του Επιχειρησιακού Κέντρου της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ Π. Ευσταθίου και η σύμβουλος της Περιφέρειας σε θέματα αθλητισμού Χ. Γαλανοπούλου.

Παράλληλα με τους ελέγχους, κλιμάκια εκπαιδευμένων ψυχολόγων ενημέρωσαν το προσωπικό του ΟΑΚΑ και της ΚΑΕ ΑΕΚ σχετικά με τη νέα υπηρεσία του τηλεφωνικού κέντρου υποστήριξης πολιτών 1110 της Περιφέρειας και του ΙΣΑ, καθώς θα λειτουργεί πλέον και νέα τηλεφωνική γραμμή, μέσω της οποίας πολίτες θα μπορούν να απευθύνονται σε ειδική ομάδα εκπαιδευμένων ψυχολόγων για υποστήριξη, από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ.

 

Facebook Comments