14,73 μ. (-1,3) η Παπαχρήστου στο τριπλούν

SAM_0341Η 17η στάση του Gala Γυναικών της Φιλοθέης ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο και μια μεγάλη επίδοση από την Βούλα Παπαχρήστου.

Η πρωταθλήτρια του τριπλούν στην πρώτη της προσπάθεια “προσγειώθηκε” στα 14,73 μ. (-1,3) για να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ κατά ένα εκατοστό και να γίνει η τρίτη κορυφαία αθλήτρια φέτος στον κόσμο. Η Παπαχρήστου όταν είδε στον πίνακα την σπουδαία επίδοση, πανηγύρισε έξαλλα και  έτρεξε στην εξέδρα του σταδίου “Στέλιος Κυριακίδης”, προκειμένου να πανηγυρίσει με τον προπονητή της και τον σύζυγο της.

Η Παπαχρήστου στη συνέχεια έκανε ένα άκυρο άλμα και δεν πραγματοποίησε τα υπόλοιπα άλματα της, Το τριπλούν έγινε παράλληλα με το μήκος εκεί όπου νικήτρια ήταν η Χάιδω Αλεξούλη με άλμα στα 6,50 μέτρα.
“Εχω συνηθίσει φέτος σε όλους τους αγώνες μου να έχω αντίθετο άνεμο.
Περίμενα κάποια στιγμή να βγει μια μεγάλη επίδοση, καθώς ήμουν σταθερή σε όλους τους αγώνες”, είπε η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι και συμπλήρωσε: “Ο στόχος είναι το Άμστερνταμ και το Ρίο. Διανύω πολύ καλή σεζόν. Νιώθω καλά, μπορώ και διαχειρίζομαι τους αγώνες. Όταν πρέπει κάνω οικονομία δυνάμεων, όταν χρειάζεται κάνω μεγαλύτερη προσπάθεια. Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς, είχα ανάγκη να βελτιώσω το ρεκόρ μου”,.
ΠΗΓΗ:ΣΕΓΑΣ
Facebook Comments